Koruja on ja paljon. Siitä ei pääse mihinkään. Ei riitä, että ostaisin niitä, vaan myös valmistan itse ja tuunaan rikkinäisistä uusia. Ja vaikka aika ajoin myyn kirppiksellä pois koruja, niin ne ei koskaan ole vähissä.

Korujen säilytys on aina hieman ongelmallista, sillä pitkät ketjut menee herkästi solmuun ja toisaalta itse en tahdo piilottaa kauniita koruja kaappeihinkaan. Nehän ovat parhaimmillaan kuin pieniä taideteoksia! Joten on pitänyt tehdä itse sopivanlaiset telineet, joissa säilytän ns. käyttökorujani. Toki nekin vaihtelee mielialan ja sesongin mukaan, mutta ainakin periaatteessa voidaan ajatella, että ne, joita useimmiten käyttää, on helposti saatavilla ja näkösällä.

Alla pari kuvaa. Olen itse tehnyt kehykset aikoinaan ollessani kehystämössä töissä. Toiseen olen sittemmin kiinnittänyt vahvaa tylliä, joten siihen saan näppärästi korvakorut roikkumaan. Erityisesti sulkakorvikset säilyy näin kauniina. Pöydällä on vanha vaaka, joka toimii korutelineenä myöskin. Pidän vanhan pinttyneen pinnan ja kimalluksen yhdistelystä.

IMG_3685-normal.jpg

IMG_3688-normal.jpg