Kun vaihdoin väriä musta-violetista oranssiin halusin jättää myös tummia osioita hiuksiin. Nyt ne alkoi tuntua liian tummilta, joten ajattelin testata vaalennusta c-vitamiinilla. 

Ensin c-vitamiinitabletit murskataan ja sitten sekoitetaan shampooseen (merkillä ei väliä). Omat hiukset kastellaan ja pyyhekuivataan. Sitten seosta levitetään hiuksiin ja annetaan olla ainakin tunti. Itse en laittanut suihkumyssyä päälle, mutta olisi varmaan kannattanut. Se kummasti tehostaa värinpoistoa. 

Kuitenkin moneen kertaan mustalla värjätyissä hiuksissa huomaa jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen eron. Tasainen väri ei ole, vaan osassa hiuksia väri on selvästi vaalentunut enemmän.

Ja todellakin, hiukset eivät selvästikään rasittuneet kuten tavallisella värinpoistolla. 

IMG_4109-normal.jpg

Ja murskaksi vaan! Itse hakkasin vasaralla kipossa tabletit murskaksi. Muovipussissa hakatessa menee vain pussi rikki ja täten jauhetta hukkaan.

IMG_4110-normal.jpg

IMG_4111-normal.jpg

Shampoota sekaan! Varsinainen mössö :D Valmista askorbiinihappoa jauheena on myös saatavilla apteekeista, mutta ainakin täällä tabletit oli halvempia, enkä kokenut murskausta mitenkään vaivalloisena.

IMG_4112-normal.jpg

Lähtötilanne tummissa kohdissa siis lähes pikimusta.

IMG_4115-normal.jpg

IMG_4118-normal.jpg

IMG_4117-normal.jpg

IMG_4116-normal.jpg