Kyllästyneenä surkeaan tarjontaan aloin koluta nettiä, vaikka ajatuskin rintaliivien ostamisesta sovittamatta ei houkuta lainkaan. JA vaikka netti on pullollaan kauppoja, putiikkeja ja sitten on tietysti Ebay niin edelleen tarjonta on surkeaa. Jokusia liivejä alkoi kuitenkin löytyä omassa koossani, mutta värit ja mallit sitten ei miellyttäneet lainkaan.

Töissä saan kuulla valituksia värien suppeudesta erityisesti suurempirintaisten naisten suusta, enkä ihmettele. Valkoiset, mustat ja puuteri alkaa varmasti nyppiä. Viimeksi eilen asiakas (koko 75E) valitti vaihtoehtojen vähyyttä, vaikka löysin useammat liivit hänen koossaan. MUTTA asiakas etsi nimenomaan seksikkäitä ja kauniita liivejä, joten vaihtoehdot supistui vain muutamaan ja tietenkään hänen rakastamiaan värejä ei tarjolla ollut. Eräs liivi miellytti kuvioiltaan kovasti, mulla tietenkään malli ei sitten istunut. Asiakas lähti, yllätys, valkoisten liivien kanssa.

Pistäkää naiset kirjallista palautetta myymölöihin joissa ostoksilla käytte. Suullinen menee usein myymälään perille ja on usein jo tiedossa, mutta valitettavasti vinkit myymälästä ylös päin ei ole ilmeisesti lainkaan niin vakavasti otettavaa palautetta, kuin asiakkailta suoraa kirjallisesti tulleet.

 

Minäkin haluan väriä ja kuviota liiveihini!

liivit2-normal.jpg

liivit-normal.jpg