Jatketaan siis siitä, mihin osassa 1 jäätiin. http://whippedviolet.vuodatus.net/lue/2014/03/vaatekaapin-must-haves-osa1

4. Trenssitakki. Klassinen trenssitakki sopii kaikille ja on aina naisellinen ja siisti valinta. Sopii niin juhlaan kuin arkeen.

Anteeksi että mitä. Sopii kaikille? Trenssitakkeja toki on monenmittaista ja mallista, mutta itseni yllä mokomat näyttävät aina todella väärältä. Miksi trenssitakki olisi ylipäätään must have tuote? Tiedän paljon naisia joilla ei moista ole, mutta silti ovat aina siistejä. Maailma on täynnä erilaisia takkeja. Trenssi ei todellakaan ole ainut vaihtoehto. Eikä sovi jokaisen tyyliin. Itselläni on toki useita takkeja, mutta tärkein lienee tekonahkatakki sekä toppatakki, johon kuuluu myös toppahousut. Ilman moisia olisin pulassa. Trenssiä en kaipaa.

Kuvan takki Mexx http://www.zalando.fi/mexx-trenssi-beige-me421a027-b11.html

trenssi-normal.jpg


5. Palmikkoneule. Pelastaa kylmältä ja näyttää hyvältä. Oversize-mallinen neule luo lisäksi rentoa fiilistä arkiseen farkkulookiin. Värillä ei ole väliä, kunhan itse viihdyt siinä! Panosta laatuun.

Neule on tosiaan hyvä olla kaapissa. Kylmä ilta kun voi yllättää jopa kesällä ja silloin neule voi tulla tarpeeseen. Oversize-mallit voi olla ihan jees, mutta halvemmalla taitaa päästä jos kylmän yllättäessä lainaa vaikka miehen neuletta ;) Itse en yhdellä neulepaidalla pärjäisi, sillä talvella pitää olla vaihtoehtoja (osa paksumpia kuin toiset) ja osa neuleista on takkimallisia. Ja kun ulkoilee jälkikasvun kanssa, ei kaikkien tosiaankaan tarvitse olla mitään kallista laatukamaa, vaan se halpahallin neule ajaa asiansa oikein hyvin. Palmikoista sitten voi olla montaa mieltä.

Kuvan neule Gant http://www.kekale.fi/naiset/neuleet/neulepuserot/gant-neule-126828.html

neule-normal.jpg


6. Musta jakkutakki. Saa kokonaisuuteen helposti aikuisuutta ja asiallisuutta. Farkut, valkoinen toppi ja musta jakku ovat kokonaisuutena tasapainoinen ja naisellinen. Mutta asiallinen. Jokaisella aikuisella naisella tulisi olla ainakin yksi musta jakkutakki. 

No jaa. Itse olen pärjännyt ilman ja taas käy mielessä, että jos käy töissä vaikka rautakaupassa (eli töissä työvaatteet) ja on lapsia, niin kuinka usein sille jakulle sitten oikeasti olisi käyttöä? Tavalliset ihmiset ei liian usein muutenkaan pukeudu mennäkseen naapuriin kahville, vaan sinne painutaan juuri ne farkut jalassa ja kenties se isännän neule päällä. (ja sekin voi näyttää hyvältä!) En silti sano, etteikö kaunis ja hyvin istuva jakku olisi mahtava juttu, mutta sanoisinko jakkua must have-tuotteeksi? En. 

Kuvan jakku halens http://www.halens.fi/naiset-ylaosat-jakut-asut-554/pikkutakki-230859/paging$1,27?oc=036

jakku-normal.jpg