Eräs tuttava jaksaa kehua Hudsonin farkkuja. En ole koskaan sen pahemmin tutustunut kyseisen merkin tuotteisiin, sillä tiesin, että hintaa näillä olisi aivan liikaa meikäläisen lompakolle. MOT:n dokkarin jälkeen (sen, jossa kerrottiin tehdastyöläisten oloista, palkoista yms) tämä tuttava huokaili, että onneksi hän tilaa farkkunsakin briteistä. Kysyin sitten, että "aijaa? Onko Hudsonin tuotteen ommeltukin Briteissä?". Eipä osannut sanoa. 

http://www.hudsonjeans.com/

Ajattelin sitten, että katsotaanpa, mitä infoa on saatavilla. Hudsonin sivuilla ei ole halaistua sanaa siitä, missä farkut tuotetaan, joten päätin laittaa sähköpostia. Tässä on jo hyvä tovi mennyt, mutta vastausta en ole saanut. Pitää siis palata asiaan jos ja kun vastauksen joskus saan.

Kuvassa olevat farkut maksavat 245puntaa eli noin 298euroa. Ja postikulut vielä tietysti päälle. Kyllä sitä kummasti käy mielessä, paljonko summasta on "merkkilisää". Tuttavani kyllä hehkuttaa laadun puolesta, mutta itse ainakin tahtoisin tietää, mistä hinta oikeasti koostuu. Mikäli farkut on tuotettu halpatuontimaassa, esimerkiksi Kiinassa, ei ainakaan ompelutyö vie kovin isoa lohkoa.

http://www.hudsonjeans.com/Krista_Super_Skinny_with_Released_Hem/pd/np/3047/p/11701.html

hudson-normal.jpg

Ulkonäön puolesta en väitä vastaan. Useat Hudsonin farkut näyttää todella hyviltä. Ja ainakin tuttavani päällä istuvat äärimmäisen hienosti. En silti itse olisi valmis maksamaan kolmeasataa farkuista, joiden alkuperästä en tiedä mitään. 

Katsotaan, tuleeko koskaan vastausta Hudsonin asiakaspalvelusta.