Jokunen vuosi sitten innostuin taasen mekoista. Ongelmaksi on koitunut se, että meikäläisen kropalle istuvaa mekkoa ei tunnu olevan olemassakaan. Asia tuli taas mieleeni kun lueskelin Marikan blogia http://blogit.iltalehti.fi/bisou-nordic/2014/04/01/mustavalkoinen-siksak-mekko/

Samainen Lindexin sik sak-mekko miellytti munkin silmää PALJON, mutta ei se vaan istunut. Meikäläisen uuma on aina aivan liian kapea. Jos mekko istuu muutoin, jää sivuille tyhjät lärpäkkeet. Kun taas uuman tienoilla istuvuus olisi hyvä, puristaa rinnoista ja riippuen mekon mallista, lantiolta ja takapuolesta myös.

Nyt Lindexille ilmestyi ihana värikäs mekko, samaa henkeä. Vaan sama ongelma, jälleen kerran. Ei istu, ei millään. Sääli. Usein myös vyötärö on jokseenkin väärällä kohtaa.

http://www.lindex.com/fi/naiset/ylaeosat/mekot/7099941/Mekko/?styleId=54664719

raitamekko-normal.jpg

Ja itselläni on periaate, että uutta mekkoa ei aleta purkamaan ja ompelemaan paremmin sopivammaksi jos se ostetaan täydellä hintaa. Jos teen kirppislöydön tai ale-laarista pongaan jotakin, jonka voi korjata ottamalla saumoista sisään, asia on toinen.