Hitsi, sehän on ihan just. Ja minä kun kuvittelin, että tällä kertaa miettisin jo ajoissa, mitä mukaan otan, enkä siis raahaisi messiin liiaksi turhaa kamaa. Voe kyönä, ei taas mene niin kuin siellä Strömsöössä.

Me ollaan menossa eka kertaa pitkään aikaan kahden miehen kanssa minnekään ja jälkikasvu pääsee riekkumaan anoppilaan. Eli kaikki ovat tyytyväisiä. Anoppikin on kärttänyt muksua luokseen jo pitkän tovin. 

radiorock-normal.jpg

Mutta siis. Mitä ottaa mukaan laivalle? Korkokengät olis kiva saada jalkaan, kun harvemmin niillä tänäpänä pääsee kikkailemaan, mutta toisaalta. Jos ja kun heilun keikkoja kuuntelemassa eturivissä, vois jotkut matalapohjaiset bikerit olla turvallisempi vaihtoehto. Onko musta tullut wanha, kun edes mietin asiaa TURVALLISUUDEN kannalta???

Vaatepuoli on totaalisen auki. Ei siis mitään käryä. Tietysti sääkin hippasen vaikuttaa asiaan, mutta ei kuitenkaan kovin paljoa. Ja laukku. Joku laukku on pakko olla. Mutta kun kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tietyt kengät eivät sovi tiettyjen vaatteiden kanssa ja laukut ja korut pitää myös sopia kuvaan. On tää taas vaikeeta. 

Valitettavasti myös fiilis vaikuttaa aina meikäläisen vaatetukseen, joten vaikka miettisinkin asukokonaisuuden ja toisen valmiiksi, voi fiilis olla sitten lähtöpäivänä aivan totaalisesti erilainen. Tuossa kun vaatehuonetta pöngin, osui käteen yksi vyötärökorsetti, jota en ole hetkeen käyttänyt. Mutta sekin vaatii sitten ihan oman fiiliksensä. 

Eli vaikka mulla olisi se toimiva puvusto, ei etukäteen suunnittelu siltikään olisi aukotonta.