Olin tänään taasen ns hakattavana. Löytyi ne meikäläisenkin sietokyvyn rajat samalla: reipas kuusi tuntia neulalla hakkaamista riitti. Välissä oli tietysti muutama paussi, mutta itse värin hakkaamista ihoon kesti sen yli 6 tuntia. Au. 

Alkuunsahan hakkaus ei tunnu juuri missään, tietysti aina tekotapa ja tyyli vaikuttaa ja se MINNE kuvaa tehdään, mutta lähinnä tunne on kuin joku raapisi ihoa. Välillä taas epäilee, tekeekö artisti mitään, kun kone surraa, mutta mitään ei tunnu. Mutta sitten. Kun kuvaa on tehty jo hyvän aikaa, alkaa iho huutaa hoosiannaa.

Itse pidän tatuoinneista ja useimmiten ne sopivat kantajilleen. Olen silti sitä mieltä, että kuvia kannattaa AINA miettiä tarkasti ja ottaa selvää tatuoijista. Eri artisteilla on tietysti aina omat tyylinsä ja se mikä miellyttää yhtä, ei miellytä toista. Selaa siis portfolioita ja juttele mahdollisten tatuoijien kanssa!

Ikäraja 18 on myös mielestäni todella hyvä homma. Ja rehelliset, ammattitaitoiset ja useimmiten parhaat liikkeet/artistit ovat ikärajan suhteen myös ehdottomia. Vanhempien lupalaput eivät siis auta asiaa. Eikä pitäisikään. 

Tekstien kanssa kannattaa sitten olla TODELLA tarkkana. En edes tiedä, montako väärinkirjoitettua tatuointia olen nähnyt. Erityisesti englanti tuottaa tuskaa. Oi ja voi. Parhaimmillaan tatuointi taas on kuin koru tai jokin muu pysyvä asuste.

Linkki muutamiin melko kamaliin kuviin http://www.refinedguy.com/2012/12/04/50-truly-awful-tattoos/

belive-in-myself-bad-grammar-tattoo-norm

Ja miten se nyt menikään... beliEve...

Itselleni syntyi tänään muunmuassa kuivahtaneita tulppaaneita. En ala selittämään, miksi halusin moisia ihooni saada, mutta sanottakoon, että mietitty on. Ja jos kolmekymppisenä haluaa kukkia nahkaansa omalla rahalla, niin hittojakos siinä sitten!  Itse en kuitenkaan ikinä ottaisi kuvaa esimerkiksi naamaan. Myös kylki on melkoisella ei-listalla, mutta lähinnä siksi, että se on kenties se kaikista kivuliain paikka ottaa tatuointi.

Itse olen nyt käynyt Precious Tattoossa Tampereella Mikon käsittelyssä. Ja kyllä. Sopivaa tekijää etsin PITKÄÄN ja hartaasti. Ja mielelläni maksan siitä, että tekijä on oikeasti hyvä ja itsekriittinen. Tuenpa samalla todellista kotimaista kädentyötä ja yrittäjää! http://www.tatuointiliikkeet.com/precious-tattoo   https://www.facebook.com/mikko.inksanity

Kuvaa omasta tatuoinnista laittelen myöhemmin, kunhan on parantunut. Että sitä odotellen.