Ystäväni täytti siis pyöreitä ja ai että oli mahtavat juhlat! http://whippedviolet.vuodatus.net/lue/2014/05/keski-maan-juhlahumua

Porukka oli panostanut vaatetukseen, kaikilla oli hyvä fiilis ja nyyttärimeiningillä järjestetty ruokapuoli oli varsin runsas ja monipuolinen. Sää oli ehkä aavistuksen liian kuuma, sillä erilaiset kaavut ja pitkät mekot olivat hieman liikaa. Illasta lämpötila kuitenkin laski sen verran, ettei aivan hiessä kylpenyt.

Middle-earth-film-normal.jpg

Keski-Maa sijaitsi tällä kertaa Urjalassa ja ai että millaiset puitteet meillä oli! Iso mökki, iso "alapiha" jossa oli nurmikenttä, pieni mökki ja sauna sekä oma lampi. Osa kävi jopa kastautumassa saunomisen ohessa. Alapihalla oli myös katos, jossa mökin omistaja paisteli muurinpohjaplättyjä, aivan kuin ruokaa ja herkkuja ei olisi ollut riittävästi muutenkin. Eipä sillä, plätyt oli todella maukkaita.

IMG_6291-normal.jpg

Mielestäni on kuitenkin äärimmäisen hienoa, että ns aikuiset ihmiset heittäytyvät tallaiseen teemameininkiin koko sydämellään. Elämää ei pidä ottaa turhan vakavasti. Välillä voi karata vaikka Keski-Maahan.