kappis2-normal.jpg

 

Kappikselle pisteet. Kierrätyksestä pitää tehdä ISO juttu, jotta sen päälle ymmärretään. Nyt Kappiksella on oma mallisto, joka on tehty mm kierrätetystä polyesterista ja luomupuuvillasta. Jopa viidennes Kappiksen vaatteista on jo ympäristömerkittyjä, nyt kun saadaan vielä kierrätys kunnolla vauhtiin! Mallisto on pieni, mutta jos asiakkaat alkavat kertoa, että tätä he tahtovat, mallistoja tulee varmasti lisää ja laajemmin.

http://www.kappahl.fi/category/estore/articles/naiset/juuri_nyt/recycled_fashion/

Itse en malliston tuotteista muutoin liikaa innostunut, mutta en silti sano, etteikö vaatteet olisi kauniita ja laskeutuvia. Oikean persoonan ja ihmisen päällä nämä ovat varmasti upeita. Yksivärinen pusero "lepakkohihoilla" on kuitenkin miltei kenen tahansa tyyliin sopiva.

http://www.kappahl.fi/article/paitapusero_628099

kappis-normal.jpg

 

 

Vaatteita hipelöidessä ei todellakaan huomaa, että kyse on kierrätysmateriaalista. Se onkin yksi asia, mitä iso osa kuluttajista ei ymmärrä: kierrätetty ei tarkoita samaa kuin huonolaatuinen tai b-laatu. Se on kaiken mahdollisen mittarin mukaan A-luokkaa! Menkää, kokeilkaa, tunnustelkaa ja vaatika lisää kierrätysmateriaalia!