Kappiksen Vintage stories-mallisto huokuu vanhanajan tunnelmaa ja romantiikkaa. Valkoiset vaatteet pitsineen ovat todella kauniita ja useimmat voi vaivatta yhdistää keskenään. Halutessaan rokimpaa kokonaisuutta voi pitsitopin laittaa vaikkapa nahkahameen kaveriksi tai vaikka muuten pukeutuisi vintage malliston vaatteisiin, asustaisi kokonaisuudesta katu-uskottavan vyöllä, saapikkailla ja kunnon koruilla.

http://www.kappahl.fi/category/estore/articles/naiset/design_by/vintage_stories/

vintage-normal.jpg

Yksityiskohdat tuntuu olevan laadukkaita, ainakin mitä itse hipelöin ja tunnustelin. Pitsit on ommeltu kunnolla kiinni ja saumat tehty suhteellisen huolellisesti. Joskin useissa kappaleissa siltikin hinta pisti hieman miettimään. 

vintage2-normal.jpg

Itse olisin ostanut alla olevan hameen, jos vain kokoja olisi ollut jäljellä. Kaikista edes puolittain likellä olevista myymälöistä oli koko36 loppunut. 38 oli liian suuri ja 34 aavistuksen pieni. Joten jäin ilman hametta. (joka olisi ollut todella makea saapikkaiden kanssa!)

pitsi-normal.jpg

Se, mitä kaipaan kappikselta, on nettikauppa. Helpottaisi varsinkin tallaista naista, joka itse on töissä aina kun liikkeet on auki ja sitten ajan vie perhe. Iltasella on helpoin hetki shoppailla, netissä.