Tuossa on maalasin naamaani, jottei asiakkaat töissä pelästyisi niin kovasti, päätti sitten suosikki luomivärisiveltimeni lahota käsiin. TUSKA! Nyt pitää siis ostaa uusi sellainenkin. Ei sen puoleen. Koko sivellin repertuaari kaipaisi pientä päivitystä, joten pitänee taasen tutustua tarjontaan.

Itse olen jonkin verran meikkien kanssa leikkinyt, ja todennut, ettei se hinta aina kerro kaikkea. Varsinkaan välineissä. Ja kun on atopia, on kalliitkin meikkivoiteet aiheuttaneet melkoisia reaktioita, vaikka pitäisi olla niiiin hellävaraista ja laadukasta.  Esimerkiksi Joe Blascon eräs meikkivoide ei sitten sopinut meikäläisen iholle laisinkaan, vaikka myyjätär oli aivan varma, että niin laadukas tuote ei herkkää ja atooppista ihoa kiusaa.
Itse suosin Cliniquen, Lumenen, Kanebon ja joitakin L´Orealin tuotteita. Kun on löytänyt itselleen sopivat, ei helposti ala kokeilla uusia. Jollei sitten jotakin suosikkituotetta lopeteta. 

sivellinsetti-normal.jpg

Erilaiset sivellinsetit ovat kokonaisuutena halvempia, jos ostaisi kaikki osat erikseen hinta pompsahtaa melkoisesti. Usein vain seteissä on osia, joita itse ei tarvitse. 

Cailapin siveltimistä olen aina pitänyt. Mariela Sarkiman suunnittelemat siveltimet vaikuttaa todella hyviltä, joten kaiketi menen ja ostan sellaisia. 
Ainakin Sokokselta pitäisi moisia löytää.
http://www.sokos.fi/fi/sokos/cailap-by-mariela-sarkima-femme-fatale-sivellinsetti?cm_vc=SOKOScate1

6416274370239-normal.jpg

 

Alla linkki muuten listaukseen tuotteista, jotka ovat allergia- ja astmaliiton hyväksymiä 
http://www.allergia.fi/allergiatunnus/tuotteet/meikkituotteet/