Olen saanut tässä muutaman viikon aikana hurjasti lisää lukijoita, iso kiitos kaikille! Sen myötä osa on laittanut sähköpostia ja kysymyksiä koskien erilaisia asioita. Ajattelin vastata muutamiin näin julkisesti, sillä useat kysymykset olivat hyvin samankaltaisia.

Missä olet töissä?
Kuten Blogin takana-sivulla kerrotaankin, olen vaateliikkeessä töissä. En kuitenkaan halua paljastaa missä firmassa tai mikä on asemani. 

Paljonko rahaa sinulla menee vaatteisiin kuukaudessa?
Joskus menee kuukausia, etten osta mitään (itselleni, muksulle tulee ostettua melko usein. Kasvaa, mokoma). Joskus taas mukaan tarttuu koko ajan jotakin. Koetan kuitenkin pitää jonkinlaista järkeä mukana, enkä ostele kaikkea ihanaa, mikä eteen sattuu. Ei sellaiseen olisi varaakaan. Sen vuoksi ale-aikaa ajatellen tein itselleni sen ostoslistankin, jota olen melko hyvin noudattanutkin.

Kuinka vanha olet?
31, synttärit maaliskuussa.

Olen saanut käsityksen, että olet naimisissa ja sinulla on lapsi/lapsia. Miten sinulla on aikaa blogata? JA miten kauan olet ollut naimisissa?
Miten nyt kenelläkään on aikaa harrastaa mitään? Silloin, kun poikani oli pienempi, ei aikaa repinyt itselleen läheskään niin helposti. Enemmän työ haittaa harrastustoimintaa, kuin mies tai poika :)
Naimisiin olen mennyt vuonna 2006.

Millaisella salilla käyt?
Silloin kun käyn, käyn paikallisella oikein perus punttiksella. Siellä saa rauhassa hikoilla risat verkkarit jalassa, ja kukaan ei tuijota pahalla silmällä. Ja siis kyllä: panostan kyllä mm urheilurintaliiveihin, mutta sitten muuten päällä voi olla kauhtunut t-paita ja verkkarit, joissa on reikiä ja pari maalitahraa. 

Voitko laittaa kuvaa vihkipuvustasi esille?
Toki! Pitääkin kaivella tietokoneen ulkoinen muisti jostakin esille ja etsiä jokin hyvä kuva. 

Oletko aina yhtä laittautunut? Et vaikuta kovin pinnalliselta, vaikka blogisi keskittyy paljolti kauneuteen ja muotiin.
Se on hyvä, jos olen onnistunut antamaan itsestäni hyvän vaikutelman. En koe olevani mitenkään erityisen pinnallinen tai itserakas ihminen. Mitä laittautumiseen tulee, niin en todellakaan ole aina vimpan päälle puettu ja meikattu. Aina ei vaan huvita ja joskus ei vaan jaksa. Ja joskus on sellainen päivä, ettei yksinkertaisesti kiinnosta. Töissä tietysti tulee olla siisti, siitä ei voi nipistää, mutta laittautumisen taso vaihtelee melko rankastikin. Vapaapäivinä kotosalla saatan heilua tukka takussa ja yökärit päällä helposti puolipäivää. Ja pojan kanssa riehuessa ei paljoa laittautumista kaipaa.

kukkia-normal.jpg