Eilen päivän projektina oli kuvata ihanaiselle Romy Harmonylle uusia promokuvia. Paikaksi olin itse ehdottonut Tampereen Arboretumia, ja siihen myös päädyttiin. Romy itse ei ollut aiemmin käynytkään siellä ja arvasin naisen ihastuvan paikkaan. Ja niinhän siinä kävikin.
Minä ja kuvaaja Sami olimme paikalla ensin ja kiersimme katselemassa mahdollisia kuvauspaikkoja. Helle meinasi tosin jo tällä kohtaa viedä meidän voimat, eikä kuvattavakaan ollut vielä paikalla! Kova auringonpaiste loi omat haasteensa kuvauksiin, mutta valitettavasti aikataulu oli nyt tämä. Iltakuvauksiin ei ollut juuri nyt mahdollisuutta.

Romy saapui paikalle ja esiteltiin ajatuksiamme. Penkillä toimitettiin stailaus. Onneksi artistimme on kylmäverinen tapaus. Helle ei naista juuri haittaa, kuvaaja ja minä sen sijaan hikoilimme oikein tosissaan.

IMG_1408-normal.jpg

Sen lisäksi, että pistin naisen tyylin ns kuvauskuntoon sain toimia taas salamatelineenä ja Romyn naurattajana. Parhaat kuvat tulevat yleensä silloin, kun ei tiedä kameran laukeavan. Joten piti ikään kuin häiriköidä välillä, jotta nainen rentoutui. Vaikka esiintyminen ei Romylle vierasta olekaan, kameran edessä posettaminen ei aina tule luonnostaan.

Jollei joku jo huomannut, on Romylla Lindexin mekko, joka omastakin vaatekaapistani löytyy 
http://whippedviolet.vuodatus.net/lue/2014/05/punainen-pantteri
Romy näki mekon ylläni alkukesästä ja pyysi minua hommaamaan hänelle samanlaisen. Joskin ensin mietittiin, voidaanko omistaa samanlainen kolttu, jos vaikka kumpikin haluaa pitää sitä samaan aikaan samassa paikassa. Mutta eihän meitä tallaiset asiat oikeasti haittaa.

Itse nappasin muutamia kuvia omalla kameralla kun kädet olivat vapaana. Kurre tuli tekemään lähempää tuttavuutta ja ruusut olivat aivan mahtavia.

Romyn tuotantoon pääsee käsiksi mm:
https://www.facebook.com/RomyHarmony?fref=ts

http://www.romyharmony.com/

IMG_6253-normal.jpg

IMG_6256-normal.jpg

IMG_6251-normal.jpg

IMG_6235-normal.jpg

IMG_6261-normal.jpg