Jo aikaa sitten lupasin koettaa saada väriä vaatekaappiin. No nyt taas lipsahti mustan puolelle, mutta en voinut itselleni mitään.
Lindexin myymälä ikään kuin salaa on valikoimiinsa saanut sellaisia juttuja, jotka puhuttelee meikäläistä todella lujaa. 

Ihan ensimmäisenä ihastuin heidän uusiin t-paitoihin. Aivan älyttömän kivoja! Ja niistä nyt sitten tämä musta tarttui mukaan. En voinut itselleni mitään.

http://www.lindex.com/fi/naiset/ylaeosat/7204225/Pusero/?styleId=62802408
blackt.jpg

Tämä hame kutsui luokseen myös yhtä kovalla kutsuhuudolla. Siinä on jännä pinnoitus, ikään kuin vahapintamainen fiilis, mutta pehmeä. Takaa helma on hieman pidempi, joka myös tarkoittaa sitä, että hame näyttää päällä minun mielestäni paremmalta. Varsinkin kun omaan tämän kekkatakamuksen, jonka ansiosta tasamittainen hame näyttää monesti siltä, että takaa hame on noussut. Tämän saa kivasti yhdistettyä niin arki- kuin bilekäyttöön.
http://www.lindex.com/fi/naiset/alaosat/7199644/Musta-hame/?styleId=62564367
blackskirt.jpg

Lisäksi mukaan tarttuin biker-takki alesta. Nettikaupassa sama takki näyttää olevan edelleen normaalihintaisena. 
http://www.lindex.com/fi/naiset/ylaeosat/paeaellysvaatteet/7139121/Takki/?styleId=58169936

Poikkesin myös kirppiksellä viemässä omia ja pojalle pieneksi jääneitä vaatteita myyntiin. Lisäksi nopea kiertely osoitti, että siellä olisi ollut taas vaikka mitä kivaa soviteltavaa niin kengissä kuin vaatteissakin. Myös sisustussälää oli vaikka millä mitalla. Pitää poiketa siis pian uudelleen ihan ajan kanssa, josko kannan taas kotiinkin jotain kivaa. Viime kerralla mukaani tarttui kyltti, jonka ripustin keittiön oviaukon ylle.
https://www.facebook.com/pages/Kirpputori-Parkki/470744462976027

IMG_7030.jpg