Hiusteni surullinen väri huusi lisää väriä. Ja onnekseni tuttuja shokkivärejä oli taas saatavilla. Joten sekoittelin tutuilla sävyillä väriä tukkaan. Tällä kertaa tosin laitoin enemmän sinistä ja lopputulos on itseasiassa melko hieno! Directionsin Midnight blue ja Cerice ovat siis sävyt, joita käytän. 
http://www.leatherheaven.com/tuote/hiusv%C3%A4ri-midnight-blue/LR17/
http://www.leatherheaven.com/tuote/hiusv%C3%A4ri-cerise/LR33/

IMG_7043.jpg

Samalla keikalla kävin ostamassa uuden ripsarin. Samaa Sensain ripsaria olen käyttänyt jo pienen ikuisuuden. Kaupan päällisiksi sain testerin Guessin uudesta tuoksusta Dare. Itselleni ihan ensimmäisenä tuli mieleen tasan ja tarkkaan hyttysmyrkky, vaikka hajuherkkänä otan aina todella vähän tuoksuja iholle. Asteen kirpeä ja kukkainen tuoksu tuli sitten jälkijunassa, mutta seassa oleva myski ei meikäläistä lämmittänyt. Mieheni piti tuoksusta, itse en ole täysin myyty. Tietysti pitää muistaa, että tuoksut ovat jokaisen iholla erilaisia. Jollakin muulla tämähän voi olla suorastaan huumaava.

IMG_7032.jpg

Pistetääs lopuksi vielä luomivärikuvaa ja pikanen räppäsy uudemmista rilleistäni, joista en ole jostakin syystä vielä kuvan kuvaa saanut laitettua. Pokat ovat Guccin. Ostin ne viime kesänä hyvällä alella. Pokamalli oli sellainen, että moni oli sitä kokeillut, mutta juuri kenellekään se ei tuntunut sopivan. "Liian persoonallinen" oli kuulemma useimmiten todettu. Optikkoni havahtui pokiin kun tulin uusia etsimään ja totesi heti, että meikäläiselle ei mikään poka sisällä liikaa persoonaa. Useampia kokeilin, mutta halusin juuri jotakin persoonallista ja hauskaa. Toiset lasini kun ovat sellaiset asiallisen selkeät, mustat Guessin prillit. 

IMG_7036.jpg

IMG_7037.jpg

IMG_7044.jpg