KipKopin paketti saapui. Ensinnäkin on todettava, että paketit tuloo sitten astetta hätäsemmin kuin monista muista liikkeistä. Asiaa auttaa se, että kenkiä ei aleta tilauksen jälkeen roudaamaan toiselta puolelta maapalloa, vaan ne lähtevät liikkeen omalta varastolta Suomesta.
Lisäksi poposet ovat paketoitu erittäin huolellisesti. Koko laatikko on pakattu muoviin, joten kosteus ei pääse tavaroihin käsiksi. Tällä kertaa itse laatikko oli ottanut hieman osumaa, mutta oli kuitenkin vielä koossa. Kengät olivat kumpainenkin laatikon sisällä omassa suojapussissaan. Soljet olivat suojattu ja kenkien sisällä ei ollut vain ne tyypilliset paperitollot, vaan myös ihan pahviset muotoonpuristetut lestituet! Aivan mahtavaa!
Paketissa oli myös yhdet stay up-sukat, jotka vaikuttaa kuvan perusteella erittäin kivoilta. Ans kattoo, miltä päällä näyttää.
http://www.kipkop.fi/fiore-golden-line-vilena-stay-up-sukat.html

Pikaisen kokeilun jälkeen saapikkaat tuntuu oikein hyviltä. Huomenissa pistän (tietysti) pohjalliset ja koekäytän ne kunnolla. Koristeremmi on muuten kokonaan irroitettavissa, joka oli mielestäni tosi kiva ylläri. Halutessaan näistä saa siis superasialliset mustat saapikkaat.
http://www.kipkop.fi/caroline-tolppakorkoiset-niittisaappaat.html 

IMG_7086.jpg

IMG_7090.jpg

IMG_7091.jpg

IMG_7092.jpg

IMG_7095.jpg

IMG_7087.jpg