Poikkesin tukkalääkärillä pätkäisemässä kaikki kuivat pois ja melkoisesti sitä pituutta sitten katosikin. Lisäksi halusin takaisin sivusiilini. Tällä kertaa siili leikattiin saksin, jolloin jälki on pehmeämpi kuin trimmerillä pätkäisty. Kuvissa ei väri toistu nyt ihan kuten luonnossa, mutta pohjana on musta ja latvoissa violetin ja fuksian sekoitusta. Malli on rikottu, joten tätä voi nyt viskoa vähän miten sattuu ja silti näyttää kivalta.
Tukkatohtorilla kävin Toijalan Klippiksessä.

IMG_7528.jpg

IMG_7563.jpg

Sitten. Kuten aiemmin kirjoitin, niin ripsariostoksilla käydessä piti ottaa uutta tuttavuutta mukaan, kun kestosuosikkini ja luottotuotteeni Sensain 38 oli loppu. Hirveällä ennakkoasenteella lähdin testaamaan Cliniquen High Impact mascaraa, joka sekin on lämpimällä vedellä pestävää. Ja nyt on pakko todeta, että suosikkiripsarini kohtasi voittajansa! Ensikertaa ikinä myös kaareva harja tuntuu olevan juuri oikean kokoinen ja kaarevuus juuri sopiva. Ripsari levittyy todella kauniisti ja ei rapise, ei vaikka olisi millainen päivä takana. Mikä tärkeintä, herkät silmäni eivät myöskään ole ärtyneet laisinkaan. Nyt vaihtui siis luottoripsari kuin salaa!

clinique.jpg

Testissä ollut Cliniquen superdefense päivävoide sen sijaan ei ole täysin myynyt minua puolelleen. Voiteen tuoksu etoo, vaikka se ei olekaan mitenkään erityisen voimakas ja katoaa nopeasti. Pintakuivuuteen voide on auttanut, mutta tuntuu silti, että ihoni imisi kosteutta vielä paljon lisää.

Alennusmyynnit ovat täydessä vauhdissa, mutta kovin paljoa en ole mitään suuria löytöjä tehnyt. Yhdet housut pongasin, sekä laukun ja tänään ostin uuden kylpytakin. Vanha on jo niin kulahtaneen näköinen, että olen uutta miettinut jo reilun vuoden. Muutamia HALUUN-tuotteita olen myös nähnyt, mutta olen sitten pitänyt pintani ja jättänyt ostamatta. Avainsana on ollut juuri tuo HALUAN. Minä siis EN TARVITSE. 
Huomenna tosin saan itseni antamalla luvalla ostaa jotakin, jota en oikeasti tarvitse. Nimittäin fanituotteita Apulannan keikalta. Barona areena, here we come!