Minä en ole ikinä ollut mitenkään erityisen innostunut armeijanvihreästä. Tai mistään vihreästä. Pari vuotta sitten ostin kuitenkin alerekistä army-henkisen puseron joka oli vihreä. 
Viime vuoden lopulla alerekistä mukaan tarttui armeijanvihreät housut, joissa on seepraraitaa. 
Ja nyt kirppikseltä mukaan jäi vihreät nilkkurit.
Ihonsävyyni vihreä ei ole paras mahdollinen kaveri, mutta housuissa ja kengissä sävy passaa, koska ei ole kasvoja vasten. Se vihreä puserokin toimii, kun laittaa vaikka huivin kaulaansa.
Nyt armeijahenkistä vaatetta on taas kaupoissa ja vihreää on monilla tarjolla. Joten olen aivan ajanhermolla täysin alekamalla! Lisäksi eläinkuoseista nimenomaan seepra näyttää olevan keväällä vahvoilla. Itse tykkään kovasti.

IMG_7946.jpg

 

Meikälikka täytti myös taas vuosia. 32. Huvittavinta oli, että olin tietoinen jotta kyseinen merkkipäivä on tällä viikolla, mutta jotenkin se päivä oli hukassa. Kaiketi tuo viimeviikkoinen loma jotenkin oli sekoittanut päivät päässä. Sen lisäksi työt alkoivat inventaarion merkeissä, joten vähemmästäkin menee kuuppa tolaltaan.

Katselin KipKopin verkkokaupan uutuuksia ja siellä olisi useampi kiva tuote, jonka voisi itselleen lahjaksi hommata. 
Kotimaista suunnittelua olevia todella hyvä hintaisia saapikkaita on tullut uutuuspuolelle kuin sieniä sateella. Uutuuksissa on myös maltillisella korolla olevia kenkiä. Ei aina voi juosta 12senttiset jalassa vaikka haluaisi. Myös uudet laukut ovat äärimmäisen houkuttelevia. 
Itse kuitenkin pongasin ale-osiosta housut, jotka on tosi makeet.

http://www.kipkop.fi/emilie-mustat-stretch-farkut-keinonahkasomisteilla.html

Pitänee pohtia asiaa. Kenkiä kun tuppaa olemaan varastossa jo "jokuset". Itseasiassa koetan juuri muutamia saapikkaita myydä pois. Turhaan seisovat kaapissa, kun joku voisi antaa niille kodin jossa pääsisivät oikeasti käyttöön.


373201_wookmark.jpg