Tilasin eilen KipKopista saapikkaat ja odotin koko aamupäivän, josko saapumisviesti tulisi ennen työillan alkua. Vaan ei. Viesti tuli juuri, kun olin töihin päässyt. Harmittelin asiaa, mutta mietin, että onhan se Valintatalo sitten lauantainakin auki. Että voin noukkia paketin silloin.
Jostakin kumman syystä päätin kuitenkin ajella kotiin keskustan kautta. Enpä ollut tajunnut, että Valintalo on kymmeneen asti auki! Minulla olisi siis ollut yhävajaa tunti aikaa noutaa pakettini. Jee! Samalla kertaa saatoin myös ostaa leivänpäällistä, joka unohtui aamun kauppareissulla. 

Jälleen kerran paketti siis saapui paitsi todella nopeasti, myös hyvin paketoituna. Mustan muovin alta paljastui Blink:n laatikko ja laatikosta ah niin ihanat ylipolvensaapikkaat. Sekä sukkahousut.
Mutta nuo kengät! IHANAT! Kunnolla en vielä jaksanut testata, mutta eiköhän nuo huomenna pääse käyttöön. Saa nähdä, miten pysyn pystyssä. Varokaa huojuvaa naista! Se ei ole humalassa, sillä on vaan korkokengät jalassa! Ei ole päässyt reenaamaan koroilla kikkailua hetkeen. JOSKIN, eiköhän tuokin ole kuin pyörällä ajo. Ainakin voin valehdella itselleni niin. 

Toki, nämä pitää vielä suojata, kun ovat mokkapintaiset. Etten heti mokomia pilaa. Parempia kuvia mahdollisimman pian. 

http://www.kipkop.fi/blink-stretch-ylipolvensaappaat-piikkikorolla.html
IMG_8031.jpg

IMG_8032.jpg