Mammavaatteita on tosiaan nihkeästi ihan kaupoissa, joten nettikaupat tulee kuvioon hyvin nopeasti. Lindexin nettisivuilla ale-osastolla oli joitakin äitiysvaatteita, joten päätin tilata yhdet housut ja puseron. Housuja alan ihan tosissani kaivata. Omat farkut on pitänyt jo hyvä tovi sitten jemmata kaapin perukoille. Leggari-hame linjalla on joitakin, jotka menevät varmasti vielä hyvät matkan, mutta töissä ei voi aina olla hame päällä. Äitini teki yhdet tosi hienot housut, mutta masu saa kasvaa vielä hivenen, että ne istuu. 

Paha hinta näille ostoksille ei tosiaankaan tullut. 
http://www.lindex.com/fi/
http://www.lindex.com/fi/sale/naiset/mom/#!/page1/row3

http://www.lindex.com/fi/sale/naiset/mom/7170759/MOM-Slim-housutstar/?styleId=59375418 


housut2.jpg               housut.jpg

 


http://www.lindex.com/fi/sale/naiset/mom/7195287/MOM-puserostar/?styleId=62086338 


momwow.jpg

Muutamien vaatteiden kohdalla koot oli loppu, joten esimerkiksi yhdet farkut jäi tilaamatta. Näiden harmaidenkin housujen koon kanssa vähän arvoin ja toivonkin nyt, että arvoin oikein ja malli olisi kaiken kaikkiaan sopiva. Palauttaahan aina voi. Nämä äitiysvaatteet pitää palauttaa tosin nettikauppaan, niitä ei voi palauttaa myymälään. Ja jotenkin minen tykkää siitä postittelusta. 
Niin tai näin, nyt olisi paketti tulossa. Nettisivujen mukaan paketilla kestää 4-6päivää riippuen sesongista. Itse tilasin paketin myymälään, silloin postikulut ovat paljon pienemmät. 

Ebaysta tilaamani mammavaatteet eivät ole kaikki vielä kotiutuneet. Liivit ja housut ovat yhä matkalla. Housujen arvioitu toimitusaikakin oli hullun pitkä. Mutta odotellaan...eipä nekään maksaneet kuin sen 15€ postikuluineen.