Hyvä ystäväni on hurahtanut täysin kynsitaiteilun valloittavaan maailmaan ja häneltä sitten opin, että essence on oikeasti hyvä halpamerkki lakoissa. Joten päätinpä sitten itsekin ostaa pari lakkaa testiin. Toinen oli efektilakka ja toinen kaunis tumma lila jossa on helmiäissävy.
Päätin testata efektilakkaa ensimmäisenä ja kuten ystävänikin totesi, useasti se efekti jättää pahasti toivomisen varaa. Ja niin kävi nytkin. Efektistä ei ollut tietoakaan, vaikka lakkasin purkin ohjeen mukaan (kaksi kerrosta). Sävy on kuitenkin kiva, joten ei tuo hukkaan mene. 
Kestävyyttä on pakko kyllä kehua. Normaalisti jo seuraavana päivänä on kunnolla kynsissä lohkeamaa lakassa, vähintäänkin kynnen kärjissä. Nyt ei! Noin neljä päivää meni, ennen kuin näkyviä kulumia ilmestyi. Alkuunsa olivat niin pieniä, ettei niitä juuri edes huomannut. Nyt viikon jälkeen alkaa näyttää aika karsealta, mutta en olettanut lakan kestävän näinkään pitkään.


IMG_8752.jpg

IMG_8758.jpg

Toinen sävy kokeiluun sitten seuraavaksi!

Ebayn kautta tilaamani iso meikkisivellinsetti on myöskin saapunut. Ja se on suorastaan LOISTAVA. Setissä on oikeasti kaikki, mitä voin ikinä tarvita.  Tähän väliin on hyvä muistuttaa kaikkia siitä, että siveltimet on syytä pestä suhteellisen usein. Riippuen tietysti miten usein meikkaa, mutta meikkijäämät ja ihosta siirtynyt öljy yms alkavat mukavasti muhia pensseleissä. Itse pesen useimmat pensselit kerran viikossa, mutta jos joku näyttää likaiselta tai käytän esimerkiksi todella tummaa luomiväriä, saatan pestä jopa kolmekin kertaa viikon sisään. Täytyy tietysti huomioida, että meikkaan töihin joka päivä. Joten pensseleitä tulee käytettyä aktiivisesti.

IMG_8764.jpg

IMG_8763.jpg