Tässä jo tulevaa on tullut pohdittua. Mahdollisesti marraskuussa syntyvä muksu tietysti saa ensimmäiset juhlansakin, meillä ne tulee olemaan nimiäiset. Kuten esikoisellakin. Ja tokihan tallaiseen tilaisuuteen äitikin haluaa jotain nättiä päälle. Ongelmaksi vain koituu pari asiaa. Ei voi tietää, miten kroppa palautuu ja sitten se mahdollinen imettäminen... 

Useimmat imetysmekot ovat trikoota, ihan ymmärrettävästä syystä. Rintojen koko voi vaihdella päivienkin mukaan melko paljon. Mutta sitten, miksi ne mekot on aina aivan julmetun kalliita ja/tai rumia??? Äärimmäisen persoonottomat koltut ja hullut leikkaukset eivät varmastikaan auta kohentamaan tuoreen äidin fiilistä muuttuneesta kropasta. Kun olo on kuin lypsylehmällä, ei sitä halua vielä korostaa entisestään. Esikoisen nimiäiset vietettiin kesällä, jolloin juhlahame ja tavan toppi ajoi asiansa oikein hyvin. Nyt tilanne on hippasen toinen. 

Mietin myös, jos löytäisikin kivan imetyspaidan ja sitten yhdistäisi tähän vain nätin hameen. Alkoi sekin tuntua jo ihan toivottomalta. 

Suuri osa imetysmekoista tuntuu olevan sellaisia, jotka soveltuu niin odotus- kuin imetysaikaan. Ja aina ne huutavat sitä asiaa. Jos ei muutoin, niin materiaali ja yläosan leikkaukset kertoo paljon. 

Mamalicous on merkkinä kiva ja ajattelin heillä olevan myös kauniita imetysvaatteita. Hippasen petyin heidänkin tarjontaansa. Juhlavampi mekko ei sekään herättänyt oikein suuria ilon tunteita. Vaikka ihan kivan tästäkin saisi esimerkiksi sopivalla vyöllä. Mutta ei tunnu omalta.imetys1.jpg

 

http://mamalicious.com/?forcecountry=FI 

Kenties on melko pinnallista edes nillittää tallaisista asioista, mutta tässä kun on olo kuin muumien möröllä kaapu päällä, niin sitä toivoisi voivansa laittaa sitten uuden ihmisen kunniaksi jotain OIKEASTI kivaa päälleen. Onneksi tämä ongelma on mahdollisesti ratkaistu käyttäen taitavaa ihmistä apuna... palataan asiaan siis likempänä! ;)