Sain lahjaksi ystäviltäni lahjakortin kasvohoitoon. Pääsin eilen nauttimaan siis hetkestä ilman lapsia tai muita velvotteita. 

http://www.hoitolalumo.fi/Esittely/p0.html 

Aikaa varatessa ei vielä päätetty, mitä hoitoa tehtäisiin, sillä en ole kyseissä hoitolassa ennen käynyt. Ja Minna ei siis tietenkään ollut päässyt käsiksi minun ihooni. 
Hoitola sijaitsee aivan Akaan Toijalan keskustassa, joten päätin ihan reippailla ja kävellä paikalle. Ihanteellinen sijainti myös autolla tuleville!

Ensin täytin esitietolomakkeen. Allergiat yms kyseltiin ja juteltiin muutenkin. Minna otti huomioon tietysti paitsi atooppisen ihoni, myös migreenin, joka ärtyy tuoksuista. Päädyimme hoitoon, joka oli atooppiselle iholle. Puhdistusta, kuorintaa ja kaksi naamiota. Ensin rauhoittava ja sitten tehokkaasti kosteuttava.
Minna kääri minut peittojen väliin hoitopöydällä ja rauhallinen musiikki soi taustalla. Koko ajan Minna kertoi mitä oli tekemässä, ja painotti, että jos jotain outoja tuntemuksia tulee, pitää sanoa. Tietysti kihelmöinnit yms välillä kuuluikin asiaan. Missään kohtaa ei kuitenkaan sattunut tai tuntunut epämiellyttävältä. Kuorinta-ainekin lähinnä teki sellaisen tunteen iholle, kun olisi ollut ulkona pakkasessa pidempään ja tulee sitten sisälle. Ihoni kosteusprosentti ennen hoitoja oli nelisenkymmentä. Hoitojen jälkeen jopa 61. 

Itse yllätyin, että mitään selkeitä punoituksia kasvoilla ei ollut heti hoidon jälkeen. Olen ollut kasvohoidoissa, joiden jälkeen koko iho on ollut lähes punainen ja tulessa. Nyt iho tuntui vain kosteutetulle. 
Hyvä etten nukahtanut hoitopöydälle! Äärimmäisen rentouttavaa. Todellista arjen luksusta! 

Jälkeenpäin ei ole tullut mitään kummia oireita tai näppyjä. 

Hoitolassa oli myynnissä myös iso määrä erilaisia ihonhoitotuotteita. Sain yhden näytepaketin mukaan. Katsotaan, ihastunko vai enkö. Tällä hetkellä tosin jo hiusten harjaus tuntuu unohtuvan, saati sitten ihonhoito... 
Harmi, ettei minulla ollut kameraa mukana, sillä pieni hoitola oli kaiken kaikkiaan varsin sievä. Suosittelen kokeilemaan, jos kynnelle vain kykenee!