Täällä ruudun takana näppäimistöä hakkaa kolmekymppinen nainen. Olen aina tehnyt käsilläni paljon asioita ja tuunannut vaatteita ja kenkiä ynnä koruja. Tapetointi ja muu pintaremppa on nekin tuttuja juttuja. Pikkuhiljaa olen tullut tietoisemmaksi siitä, miten pinttynyt voi olla omissa mieltymyksissään ja kuinka sitä voi tyrmätä mielenkiintoisetkin muodin uudet tuulet, vain koska on ennakkoluuloinen. Pienellä heittytymisellä ja huumorilla voi löytääkin uusia kivoja juttuja juuri sieltä, mistä ei edes tahtoisi etsiä.

Koetan ajatella ostoksia ja valintoja aina myös vähän pidemmälle. Sekä ihan käytön kannalta, että eettisesti. Esimerkiksi huonot työolosuhteet tehtaissa ja eläimien kaltoinkohtelu saa minut vaihtamaan tuotteen ja liikkeen toiseen.

Perheeseen kuuluu aviomies ja lapsi, joten aina ei ole hyvä hiuspäivä ja joskus eksyn kauppaan ne kauhtuneet verkkarit jalassa, mutta kuten itsekin hoen: kaiken voi tehdä tyylillä, JOS TAHTOO. Ja hei, aina ei tartte haluta. Lisäksi vaatteeni on usein kissankarvoissa, kiitos kahden katin.

Rakastan salmiakkia, leivontaa, käsitöitä, sisustamista ja pikkurempan tekemistä. Nemi-sarjiksia, teetä, koruja, eläimiä, kiinalaista ruokaa, kenkiä, violettia...

Ihoni on atooppinen ja hiukseni hennot, joten niiden kanssa saa tapella ja etsiä sopivia tuotteita. Migreeni kiusaa erityisesti aurinkoiseen vuodenaikaan, mutta stressi, niskajumi ja aivan erityisesti voimakkaat hajut voivat laukaista kohtauksen.

Töitä teen vaateliikkeessä, joten muodin uudet tuulet tulee päin näköä tiivillä tahdilla.

1288662755460-normal.jpg