Eilen alkoi taas atopia ilmoitella itsestään. Luomet punoitti ja kuumotti. Myös kyynärtaipeeseen ilmestyi tutut läiskät. Suihkun jälkeen laitoin taasen kunnon kerroksen Colosen extravoidetta ja aamusta tuntui taas paremmalta. Ja näyttää myös. Ainakin nyt luomet näyttää siltä, että läiskät eivät pääse valtaamaan alaa. Hieman iho tuntuu yhä aralta, joten voidetta pintaan.

DSCN0651-normal.jpg

Hiukset sen sijaan on hyvin, vaikka en ole vielä oranssiin tottunutkaan. Olen ennenkin käyttänyt Biozellin Color Mask-hoitoja ja myös Mandarin-sävy tuntuu olevan hintansa väärti. Antaa sopivasti potkua värille ja hiukset tuntuu hyvältä. http://www.biozell.fi/colormask.html

color-mask-mandarin-normal.jpg

Clip on-pidennyksiin laitoin myös samaa hoitoa pestyäni ne ja lopputulos on parempi kuin hyvä. Kuvassa pidennyshius ei ole lainkaan niin intensiivisen värinen, mitä luonnossa.

tukka-normal.jpg

Uusi tukka on saanut paljon positiivista palautetta. Ja eilinen pantteri-look samoin, vaikka aluksi olikin vähän orpo olo. Voisi sanoa, että oli tunne, että on ylipukeutunut. Mutta töissä asiakkaatkin innostuivat uudesta tyylistä ja kokokuosisesta asusta, joten voisi väittää kokonaisuutta onnistuneeksi!