Kuten on varmaan tullut selväksi, ihoni on atooppinen ja nyt hormoniehkäisyn loputtua se alkoi (taas) kukkia oikein huolella. Apteekista saatavilla voiteilla, puikoilla yms ei tee sitten yhtään mitään. Lähinnä mokomat ovat kuivattaneet ja ärsyttäneet ihoa lisää. Jotkut eivät ole tehneet niin yhtikäs mitään.

Nyt iho on kuitenkin rauhoittunut ja uskoisin syynä olevan parikin asiaa: hormoniehkäisyn loputtua makeanhimoni on laskenut huomattavasti. Joten ei tule tungettua napaan samanlaisia määriä herkkuja. (ehkäisy piti näpyt kurissa, mutta ilman sitä herkut varmasti osaltaan vaikuttaa ihon kuntoon).
Aloin napsia sinkkiä tablettimuodossa, joka myös on tunnetusti iholle hyväksi. 
Lisäksi otin käyttöön vähän aika sitten ruusuveden, jolla pyyhin kasvot meikinpesun jälkeen. Nyt iho ei tunnu myöskään kiristelevän pesun jälkeen lainkaan.

Ravintolisiä vetelen siis tällä hetkellä kolmea: D-vitamiini, sinkki ja magnesium.

Tällä hetkellä ihon tilanne on todella hyvä. Toki toivon, että tilanne olisi pysyvä, mutta aika näyttää, onko vain hetken hurmaa.

Colosen kasvovesi.  Alkoholiton. Supistaa ihohuokosia, tasapainottaa ihon pH:n pesun jälkeen. Sisältää ruusuöljyä, joka antaa kevyen tuoksun. Tuoksu kuitenkin häviää nopeasti.
http://www.colose.fi/sivu/tuotetiedot/tuote_id/10
1264586242-normal.jpg