Jo hyvän aika sitten Lindexin Kate-malliston uusi osa ilmestyi kauppoihin. Täytyy sanoa, että henkilökohtaisesti tämä osa jätti paljon kylmemmäksi kuin boheemi ensimmäinen. Siksi kaiketi tämä postauskin on jäänyt tekemättä silloin, kun mallisto lanseerattiin ulos.

kate2-normal.jpg

Vaikka kyseessä toki on casual essentials, on silti yleisilme mielestäni kovin tylsä. Lisäksi boyfriendfarkkujen vaihtoehtona on toiset löysemmänpuoleiset housut.  Eli itse en löydä mallistosta housuja itselleni. 

Kiva hame osui kyllä silmiini, mutta hinta hippasen laski intoa ja hame jäi kauppaan.

http://www.lindex.com/fi/naiset/edited-by/7142577/Hame/?styleId=58370229

hame-normal.jpg

Väriskaala koko kokoelmassa on todella neutraali. Valkoista, vaaleansinistä, farkkua, mustaa, harmaata, beigeä... Asusteissa sen sijaan löytyy muutamia todella kivoja juttuja. Kannattaa tsekata ainakin laukut ja kaulakorut. Sieltä löytyy moneen makuun kivoja juttuja. Oma suosikkini taitaa olla alla kuvassa oleva laukku.

http://www.lindex.com/fi/naiset/edited-by/7109611/Laukku/?styleId=55394802

laukku-normal.jpg

Voi olla, että suureen massaan tämä neutraali look iskee, mutta itse en tosiaan löytänyt mitään PAKKOPAKKOsaada tuotetta. Hameen olisin todennäköisesti blokannut mukaan, jos hinta olisi ollut mielestäni sopiva. 

Jäämme odottamaan Kate-malliston kolmatta osaa. Josko sieltä irtoaisi taas väriä ja räväkkyyttä.