Aamu alkoi mukavan rennosti tänään, mutta sitten onkin saanut aikaiseksi vaikka ja mitä. Pikkuvessa puunattu kokonaan, kylppäri sai vain pikapesun (sen kun jynssäsin vähän aika sitten kloritella läiskien oikein tosissaan), imurilla huidoin pitkin asuntoa, pyykkikasa saatu paljon pienemmäksi ja sain jopa jälkikasvun siivoamaan oman huoneensa. Tällä kohtaa ISO rasti seinään.

Pitäisi pian käydä hakemassa välineitä ja maaleja, jotta saisin olohuoneen seinät uuteen uskoon. Entisessä asunnossa seinät saivat uutta ilmettä suhteellisen usein. Se on se pieni remppareiska joka meikäläisessäkin asuu. Kauniissa kodissa on kiva asua. Vielä kun oppisi pitämään tavarat jotennii järjestyksessä. Mutta se on tämä mielenlaatu tallainen, toimin paremmin hallitun kaaokseni keskellä. Jos laitan kaiken ns paikoilleen, en löydä enää mistään mitään.

Kaupassa poikkesin kävellen. Pieni tuuli ei haitannut lainkaan, oli itseasiassa oikein mukava tallustella raikkaassa säässä. Ja jotta vedän hulluuden ihan tappiin, niin välipalaksi vetelin salaattia. 

salaaddi-normal.jpg

Kerrottakoon kuitenkin, että minä en todellakaan ole mikään suuri terveysintoilia. Kohtuus kaikessa-ajatusmallilla on menty tähänkin asti. Vaikka joskus siellä irtokarkkihyllyn edessä se kohtuus meinaa vähän olla niin ja näin.

Lisäksi olen saanut väkerrettyä tänään korvakoruja ison kasan. 

korvis-normal.jpg

Kello ei ole vielä edes neljää, joten tänään saattaa keretä vielä vaikka ja mitä! Tai sitten ei.