Paikallinen yrittäjä, Maria Valtonen, pyyteli minua mukaan naisteniltaan kertomaan hieman blogaamisesta. Sen enempää miettimättä vastasin sujuvasti, että tottahan toki! Vasta jälkikäteen tuli se "o-ou". Että jotain avaavaa pitäisi pölöttää näillä imetysaivoilla? Ja varmaan pitäisi edes puolittain siistiltäkin näyttää, sillä puklussa uitetut kotiverkkarit ei ehkä ole kovin edustava look.
Noh, minähän fiksuna naisena sitten tein paperille vähän runkoa siitä, mitä voisin kertoa. Arvatkaapa, pysyikö siltikään punainen lanka naikkosella hallussa? Juu ei. 

Ylipäänsä aiheena bloggaus on niin laaja, että sen avaaminen on todellakin haaste. Toivon totisesti, että paikalla olevat ihanat naiset saivat edes jotain irti meikäläisen papatuksesta. Itsehän en enää kunnolla edes muista, mitä tuli sanottua. Tuskin ainakaan kovasti läpiä päähäni olen hölöttänyt. 

Ensin Maria toivotti jokaisen paikalle tulleen henkilökohtaisesti tervetulleeksi, tarjosi kuohuvaa ja jutusteli. Minä käytin tilaisuuden hyväkseni ja heti ensalkuun räpsin muutamia kuvia. Jos niitä ei heti ota, jää helposti kokonaan ottamatta. 
Ihana puheensorina ja säpinä täytti koko liikkeen! Minäkin tietysti heti hiplaamassa uutuuksia ja totta kai, sitä ale-rekkiäkin.

http://www.youstyle.fi/
https://www.facebook.com/youstylemaria/?rc=p

 

kuohari.jpg

Sitten Maria esittelikin jo allekirjoittaneen ja tällä kohtaa mulla on sellainen suht epämääräinen kuva siitä, mitä olen puhunut. Suu kuitenkin kävi, sen tiedän. 
Yritin joka tapauksessa hieman avata koko blogaamisen maailmaa, mikä on hyvä blogi (niissäkin se jokin punainen lanka) ja miten blogeja on yhtä paljon erilaisia kuin blogaajiakin. Väärää tapaa blogata ei ole. Ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva blogi-pohja ja tyyli pitää omaa blogia, jos intoa vain riittää. Yksi hyvä tapa tappaa se into on käyttää huonoa blogipohjaa, sen olen itse kokenut useita vuosia sitten pitäessäni leivontablogia.

Mukavasti naiset myös innostuivat kyselemään, jolloin varmasti ainakin kysyjät itse saivat jotain irti käynnistäni. 

Mutta vaikka en omasta annistani sen paremmin yksityiskohtia muistakaan (mitenniin muisti ei ole ihan entisellään??), niin muistan kuitenkin hyvin myymälän mahtavan fiiliksen ja ihanat uutuudet. Kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa, jos vain Toijalaan eksyy!

kolmekuvaa.jpg

takki.jpg

IMG_9875.jpg

IMG_9870.jpg