Tänään oli siitä erikoinen sunnuntai, että olen viettänyt sen yksin kotona. Aamusta sekoitin kissojeni maailmaa ja päätin heti ensimmäisenä imuroida ja pestä lattiat. Raukat eivät ole tottuneet, että aamusta moisia toimia tapahtuu ja sain osakseni melko murhaavia katseita. Erityisesti sen jälkeen, kun sohvan alle piiloon menneet karvakorvat viimein uskaltautuivat taas esille.
Ajatus oli, että kävisin kirppiksellä ja kaupassa siivoamisen jälkeen, mutta aikataulut sitten hieman vänähti mopin ja pyykkikasan vuoksi. Lopulta poikkesin vain kaupassa ja palasin takaisin siivoamisjuttujen pariin.

Mutta koska kerrankin minulla oli aikaa itselleni, päätin myös, että ideaparkiin voisin sännätä ja noutaa himoitsemani neuleen (laitetaan siitä kuvaa myöhemmin). Mukaan tarttui tietysti myös jälkikasvulle vaatetta (kumma, miten pienen ukon vaatteet kutistuu. Vai kasvaako se poika muka tuollasta vauhtia???). Itse tosiaan tein täsmäiskuni lisäksi muitakin ostoksia. H&M:n tarjonta oli taas suurta, ja sieltä tarttui mukaan mm karvaliivi. Jos jotakin, niin H&M:n hinnat yllättää oikeastaan joka kerta positiivisesti. Nytkin ostin ison kasan pojalle paitoja ja itselleni sen liivin ja sormuksen ja siltikään ei mennyt kuin viitisen kymppiä. Toki osa oli ale-tavaraa, mutta H&M:n alekin on ihan kirppishinnoiteltua. Monia puseroita lapsille oli kolmella eurolla.

Joka tapauksessa. Tänään ei ollut niin kovin viileää, joten hihaton pusero kelpasi päälle. Nahkatakki riitti hyvin pitämään kylmän loitolla liikekannalla ollessa. Paksut sukkahousut ja kiilakorkosaapikkaat ovat paitsi kivan näköisen, myös mukavat. Kietaisuhameen ostin vähän aika sitten Lindexiltä. Tykkään erityisesti sen epäsymmetrisestä leikkauksesta. Ja hei! Se EI OLE musta tai harmaa! 
elisan%20011-normal.jpg

elisan%20007-normal.jpg

elisan%20035-normal.jpg