Lindexin mallina oleva Kate asteli nyt esille party-lookissa. Mallisto on melko simppelilinjainen, mutta aamutakkimaiset kimonot saa meikäläisen hieman ymmälleen.

kte3-normal.jpg

Väreillä ei liikaa koreilla, mutta leikkaukset tuntuu olevan useimmissa tuotteissa kohdallaan. Erityisesti alla oleva hame pisti silmiini. Kuva ei tee oikeutta. Kangas laskeutuu kauniisti ja leikkaus on juuri oikeanlainen, se ei nuole liiaksi vartaloa, mutta ei myöskään roiku yllä. 

http://www.lindex.com/fi/naiset/edited-by/7109835/Hame/?styleId=55428835

kate3-normal.jpg

Erään juhlamekon selkä kiinnitti myös samantien huomioni. Ainut mitä jäin miettimään on rintaliivipolitiikka tämän vaatteen kanssa... 

http://www.lindex.com/fi/naiset/edited-by/7109072/Mekko/?styleId=55359269

kate4-normal.jpg

Mallistoon kuuluu mekkojen, kimonoiden ja hameiden lisäksi myös haalari. Itse en osaisi moista käyttää edes arkena, saati juhlavaatteena, mutta oikein asustettuna oikean ihmisen yllä se olisi varmasti loistava vaihtoehto tavallisille juhlatamineille. Nettikaupasta musta versio on jo loppu.

http://www.lindex.com/fi/naiset/edited-by/7109781/Haalari/?styleId=55394603

kate6-normal.jpg

Mallisto sopii monelle eri vartalotyypille ja uskoisin asiakkaiden löytävän sen. Simppelit leikkaukset ja maltilliset värit yleensä kelpaavat suomalaisille ja koska kesä on usein juhlien aikaa, voi sovituskopeilla käydä kuhina. Kokeiltaa kuitenkin myös kuviollisia ja punaisia vaatteita niiden harmaiden ja mustien sijaan. Ties vaikka se fuksia olisikin sun juttus!