Nyt se on sitten virallisesti lanseerattu. Lindexin uusi rintaliivimallisto. Lanseerauskampanjan kasvoina on Lindexin omaa väkeä, joka ideana on aina mielestäni hyvä. Nähdä oikeista naisista kuvia, erikokoisia, näköisiä...paitsi että nämä naiset ovat kaikki melko pitkän oloisia ja hoikkia. Olisin toivonut näkeväni värikkäämpää ja monimuotoisempaa ainesta. (ja parin miehen mielipide oli, että miksi ei ole reilusti eri-ikäisiä ja kokoisia naisia)

bra-normal.jpg

Mutta oli naiset sitten millaisia tahansa, on liivimallit kuitenkin hyviä. Selvästi malleihin ja istuvuuksiin on käytetty aikaa ja kuunneltu kuluttajia.  Lindexin sivuilla on paljon tietoa uusista malleista ja rintaliivien valinnasta sekä niiden hoidosta. Ainut, joka pisti negatiivisesti silmään, oli kokolaskuri. Se tuntuu antavan hieman harhaanjohtavia kokoja. Joten sen suhteen olisin skeptinen. Itse en olisi tätä varmaan edes huomannut ensalkuun, jollei muutama tuttava olisi huomauttanut.

http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/rintaliivit/bra-guide/

Find your fit-testi sen sijaan oli hauska lisä. Sitä suosittelen kokeilemaan, jollet tiedä suorilta, mitä liiveiltäsi toivot (oikean koon lisäksi) http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/rintaliivit/bra-guide/find-your-fit/

 

http://www.lindex.com/fi/magazine/2014-issue-09/#cover-page

bra2-normal.jpg

Itse olen jo aiemmin hehkuttanut malliston Rebel-liiviä, josta löytyy myös minun kokoani 65C. Nyt ikäväkseni täytyy todeta, että vain perusmalleissa on tätä kokoa saatavilla, eli kaikki ne kauniit pitsiset jää ostamatta koon puuttuessa. Laitoin asiasta kuitenkin palautetta ja asiakaspalautteeseen vastattiin todella nopeasti ja siellä tunnuttiin ymmärtävän varsin hyvin, mistä kenkä puristaa. Sillä minusta on melko harhaanjohtavaa sanoa, että nyt kun tietää oman kokonsa ei tarvitse kuin löytää oikean niminen liivi hyllystä ja napata oikea koko mukaan, jos kerran kaikissa samannimisissä liiveissä ei sitten kokotarjonta olekaan sama. 

IMG_4177-normal.jpg

Nämä ihanat turkoosit olisin halunnut, mutta ei sitten olekaan kokoja saatavilla, kuten valkoisissa, mustissa ja nudessa.

http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/rintaliivit/shop-by-style/push-up/7107561/Rebel-push-up-rintaliivit/?styleId=53382967

bra3-normal.jpg

IMG_4178-normal.jpg

Helpottaa kuitenkin kovasti, että jokaisessa liivissä on taulukko, josta näkee, mitä kokoja kyseisestä liivistä valmistetaan! Ei tarvitse arvuutella, jollei myyjää ole heti saatavilla apuun. Ja jos hyllystä on oma koko loppu, voi tilata netistä.

Mallistoon kannattaa siis tutustua. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin. On kolme erilaista t-paitarintaliiviä, kolme erilaista push up-rintaliiviä, balconette, strapless, wirefree.... ja hinnatkaan ei ole pahoja. Suurimmalla osalla hintaa oli 19,95€