IMG_5690-normal.jpg

Kakku suklaakakkupohja. Välissä vaniljatuorejuustoa, vaniljakreemiä ja dumlen paloja.


Ja voi luoja että voi ihminen väsyä, kun talo täyttyy pienistä miehistä. Olin kaavaillut, että jos sää on hyvä, pistän lauman ulos. Laitan nurtsille pari filttiä ja kannetaan eväät ulos. Sää oli kuitenkin todella epävakaa, tuulinen ja välistä ripsotti vettä, joten sisällä oltiin.

IMG_5692-normal.jpg

Koristuksia piti tietysti vääntää myös. Pilleihin sai näin näppärästi kukin oman nimensä.


Itse hämmästyin siitä, että pojat nauttivat mm sipulipiirakkaa niin, että meinasi loppua kokonaan ennen kuin isovanhempia yms sukulaisia tuli kylään. Ja kakkua oikein pyytämällä pyydettiin. Tälläkään kertaa ei liikaa rääppeitä jäänyt jääkaappiin notkumaan, lähinnä pojan lahjaksi saatuja karkkipusseja löytyy. 
Ääntä poikalaumasta todellakin lähti ja kuten ikään kuuluu, pientä nahisteluakin saatiin aikaiseksi. Mutta riidat loppuvat yhtä nopeasti kuin alkavatkin, joten ei liikaa tarvinnut väliin mennä. 

Illasta olin aivan puhki. Ja niin oli poikakin. Yhdeksältä sankari itse ilmoitti, että nyt pitää mennä nukkumaan. Eikä kauaa mennyt, kun tuhina kuului peiton alta. Itse painuin myös samoihin aikoihin nukkumaan ja hyvin kuulkaa uni maistui! Käy urheilusta tuo muksujen kestittäminen!

IMG_5678-normal.jpg

Soijarouhe/paprika/sipuli täytettä suupaloissa