Tarkoituksena oli löytää ystäväiselle sopivat rintaliivit. Ja taas se tuskainen totuus iski päin näköä: kokoa 65C on todella surkeasti saatavilla. Lindexin mallit eivät istuneet naisen päälle kauniisti, Seppälästä ei kokoa 65 löydy, jos siis haluaa isomman kupin kuin A. Cubus yllätti sitten taas postiivisesti ja ostin jopa itsekin liivit ja alushousut, sillä kokoa 65C oli melko reilusti erimalleissa tarjolla! Siellä myyjä osasi kertoa, että heillä on laajennettu paljon kokovalikoimaa ja juuri kokoa 65 on tullut reilusti lisää, koska sitä on pyydetty niin paljon. AIVAN MAHTAVAA! Ja oli meinaan pitsiä ja väriä vaikka kuinka, eikä hinnatkaan olleet hurjia. Ainut, että Cubuksen 65 tuntui päällä paljon löysemmältä kuin esim Changen tai Lindexin. Johtuiko sitten materiaalista vai mallista, en osaa sanoa. Ostin kuitenkin yhdet liivit kokeilumielessä. Jos löystyvät nopeasti käytössä, laitan varmasti palautetta aiheesta. 

IMG_5768-normal.jpg

IMG_5769-normal.jpg

Cubukselta tarttui mukaan myös minihame hintaan 4,90€. Ovh oli 24,95 enkä meinannut ensin uskoa, että hame on noin kovassa alessa. Ajattelin, että telineen halvimmat hameet on sen 4,90, mutta kas vain. Kyllä ne kaikki olivat alennettu samaan hintaan. 

IMG_5770-normal.jpg

Muutenkin tuntui alet jo alkaneet. Nyt jo. Useimmilla liikkeillä ainakin. Seppälässä olisi ollut alessa vaikka mitä, mutta mukaan tarttui vain jo aiemmin kuolaamani korvikset. Ja normaalihintaan 7,95€

IMG_5771-normal.jpg

Oli kuulkaa outoa sekin, että Koskarissa ei osannut enää suunnistaa kuten joskus ennen. Olin aivan hukassa koko ajan! Viimeksi kun poikkesin Koskarissa, siellä oli vielä remontti kesken ja käytävät kapeita erilaisten väliseinien vuoksi. Jos vertaa nykyistä Koskaria siihen, mikä se oli joskus yli 10 vuotta sitten, niin ero on kyllä huima. Paljon siistimpää ja jotenkin valoisampaa. Sisääntuloja on ikään kuin avarrettu entisestä.