Halusin uuden neulemekon. Kaikki vanhat ovat joko kulutettu loppuun ja täten hävitetty, tai sitten myyty kirpputorilla.
Ajatuksena oli nimenomaan hommata neulemekko, joka menisi mm pojan kuusijuhlaan ja muutoinkin jouluna. Itse kun tykkään pukeutua vähän siistimmin jouluna, mutten kuitenkaan ihan juhlavasti.

Sopiva neulemekko tarttui mukaan Seppälästä. Mekko on kuitenkin sen verran ohut, että alushame tuli tarpeeseen. Se ei kuitenkaan meikäläistä haittaa. Mekosta on muuten saatavilla myös komeaa tummanpunaista versiota. Itse kallistuin tähän valkoiseen, jossa porkkanalaatikko varmasti toistuu kauniisti *wirn*
https://www.seppala.fi/neulemekko/fi_2102362/dp?openGroup=5057&color=fi_2102362_579 

seppala.jpg


Halusin kuitenkin, että kokonaisuus ei olisi liian...imelä tai pehmeä. Joten yhdistin mekkoon tekonahkaleggarit.
http://www.zalando.fi/benetton-leggingsit-musta-4be21a04e-q11.html


wetlook.jpg

Wetlook-leggareitahan on ollut taas vähän kaikkialla. Arvokkaammat kestävät kenties parempina pidempään, mutta Seppälästä viime keväänä ostamani ovat edelleen myös ihan käyttökelpoiset. Vaikka olivatkin huomattavasti edullisemmat kuin esim Benettonin. Materiaali toki on jo tuntumaltaankin aivan erilaista. 

Joulu-look ei ole kuitenkaan mitään ilman pientä kimallusta, joten simppelit korvikset toivat sen kaivatun kimalluksen.
http://www.lindex.com/fi/naiset/asusteet/korut/7206444/Korvakorut/?styleId=62924728 
Nämä Lindexin korvikset ovat uusin suosikkini korvis-varastossani. Yksinkertaiset, mutta näyttävät. Ja sopii todella monenlaiseen menoon ja tyyliin. Itselläni kun on vielä melko pitkä kaula, niin tallaiset pitkä roikottimet passaa mielestäni meikälikalle oikein hyvin.

korvikset.jpg

Jalkaani pistin KipKop-storen saapikkaani, ilman koristeremmejä. Jouluna ajattelin kuitenkin sisätiloissa vetäistä jalkaani villasukat.
http://www.kipkop.fi/caroline-tolppakorkoiset-niittisaappaat.html 

IMG_7095.jpg