Eilen bikinit tarttui mukaan Seppälästä. Alunperin ajatuksena oli löytää kiva uimapuku, mutta sopivanmallista ei tunnu olevan olemassakaan.

Tykkäsin kovasti Lindexin mustasta kokouikkarista, mutta se ei vaan jotenkin istunut päällä. Seppälässä oli myös kivat uikkarit, joiden rypytys olisi antanut anteeksi vatsanseudun turvotukset yms. Mutta ei. Kuppiosa oli todella oudonmallinen tälle naiselle.

Kivat violetit bikinit oli Lindexin mallistossa, mutta koot alkoikin melko suuresta, joten eipä auttanut, vaikka miten pidin väristä ja alaosan multiwaysta.

Tuubimallisia bikinejä en edes kokeile. En äkkiseltään tiedä ketään, kenellä mokomat istuisivat/pysyisivät paikoillaan. Tuntuvat vain puristavan rinnuksen littaan.

Kappiksen valikoima ei liikaa säväyttänyt, mutta siellä oli kyllä kivat violetit bikinit.  Koot koitui ongelmaksi, sillä ympärys oli pienimmillään 75, joka on siis aivan liian suuri minulle. Uikkareissa taas oli koot loppu.

http://www.kappahl.fi/category/estore/articles/naiset/osaalueet/uimaasut/

kappisuikki-normal.jpg           kappisbiksu-normal.jpg

Lindexillä oli myös runsaasti kivoja rantamekkoja. Musta olisi kiva ihan shortsien ja topinkin kanssa, ns vaatekäytössä myös muualla kuin rannalla.

http://www.lindex.com/fi/naiset/swimshop/

lindexmustauikki-normal.jpg          rantamekko-normal.jpg

violettiyl-normal.jpg        violettiala-normal.jpg

Seppälässä sattui vieläpä olemaan voimassa uikkareista -20% tarjouskin. Usemmat bikinit kuosiltaan oli todella kivoja, mutta ongelmaksi tuli joko muotoilu (kuppiosa ei istu) tai TODELLA vahva toppaus, jota en bikineissä sulata lainkaan. Ne ei vaan koskaan tunnu kivalta päällä, saati näytä edes aidolta. 

Alhaalla vasemmalla siis bikinit, jotka ostin.  Ja koska pyöreä takapuoli, yläosa kokoa S ja alaosa kokoa M. Onneksi nykyään myydään ylä- ja alaosa erikseen...!

https://www.seppala.fi/may_beach/

turkoosi-normal.jpg            rypytysuikki-normal.jpg