Aiheesta jaksaisin jauhaa päivästä toiseen ja jotakin olen saanut iskostettua ainakin oman asiakaskunnan päähän. Sana on alkanut kulkea ja asiakkaat ovat alkaneet itse pyytää mittausta ja koon tarkistamista.
Tänään eräs asiakas kertoi, miten hänen harrastuksensa parissa on naiset kovasti keskustelleet minusta. Joku näistä naisista oli pari kuukautta sitten käynyt asiakkaana ja ollut todella tyytyväinen, vaikkakin hämmästynyt kun hänen kokonsa olikin jotain aivan muuta, mitä oli käyttänyt. 
Nyt sitten tasaisesti porukan naiset ovat käyneet luonani, ja jokainen on vuorollaan kehunut miten nyt on hyvät liivit ja koko "muuttunut".
Olen iloinen paitsi siitä, että asiakkaat ovat löytäneet hyvät liivit, myös siitä, että sana kiertää! Josko pikkuhiljaa useampi uskaltaa pyytää mittausta ja löytäisi sen oikean kokonsa. 

Laitetaan tähän kuitenkin taas linkki rintaliivipostaukseen, jonka olen aikaa sitten kirjoittanut:
http://whippedviolet.vuodatus.net/lue/2014/05/rintaliivien-valinta

Samaan rytäkkään voisin mainita, että jonkin aikaa sitten Cubukselta löytämäni minulle oikean kokoiset liivit ovat osoittautuneet ihan kohtalaisen hyviksi. Kuitenkin jo nyt on havaittavissa selvää napakuuden menetystä ja hakaset ovat jo kireimmällä.

IMG_5768-normal.jpg