Josko yrittäisi katkaista tauon, joka tämän bloginkin pitämisessä on ollut. Marraskuussa syntynyt poikamme on pitänyt mamman kauniisti sanoen kiireisenä. Ja väsyneenä. Mutta koska en pidä blogia perhe-elämästä, niin jatketaanko siitä mihin ollaan jääty?

Viimeinen kirjoitus ennen taukoa on koskenut imetysmekkoja. Sopivia en koskaan löytänyt, mutta tuttu tuunasi. Ja mekko oli loistava! Valitettavasti en ole vielä purkanut nimiäisjuhlien kuvia kamerasta, jotta voisin laittaa kuvaa mekosta tuunattuna versiona.

dress.jpg 


H&M:n alesta olen tehnyt löytöjä. Nettikaupat on kova sana, kun istuu imettämässä sohvan nurkassa eikä yksinkertaisesti jaksa lähteä minnekään. Pongasin muunmuassa kauan himoitsemani kipparin takin. Enpä ole siitäkään vielä kuvaa saanut otettua... tää on niin tätä!

Myös uusia tuotteita on testauksessa!

Dermosilin rasvoja olen käyttänyt pitkään, mutta meikkituoteet ovat uudempi tuttavuus.
Kuivashampoo tuntuu toimivan hyvin, mutta haju on KAMALA. Todella voimakas, partavesimäinen. Ja jollei hiuksiaan harjaa shampoon jälkeen äärimmäisen tehokkaasti, tuntuu, että haju on tullut jäädäkseen. Tietysty kannattaa taas muistaa, että itse olen äärimmäisen hajuherkkä. Mutta toimii. Se lienee se tärkein pointti. Eikä jätä hiuksia harmaiksi, kuten jotkut kuivashampoot tekevät.

https://www.dermoshop.com/fi/ 

https://www.dermoshop.com/fi/products/3666-kuivashampoo 

Koekäytössä on nyt Dermosilin Matta meikinpohjustusvoide sekä Duo peitevoide.  Toistaiseksi olen käyttänyt kumpaakin kolme kertaa ja vielä ainakaan eivät ole myyneet itseään minulle. Matta meikinpohjustusvoide ei tunnu pitävän ihoa mattana. Ei ainakaan samoin kuin Lumenen voide, jota olen normaalisti käyttänyt. Duo peitevoiteen kanssa en ole vielä tullut sinuiksi. En ole varma, pitäisikö minun käyttää sitä ennen vai jälkeen meikkivoiteen. Dermosilin ohjeen mukaan kuivalla iholla ennen, mutta silloin meikki tuntuu sulavan kokonaan pois. Colosen peitevoide on toiminut mielestäni paremmin,eikä tunnu katoavan iholta, laitoin sitä sitten ennen tai jälkeen meikkivoiteen. Mutta testaus jatkuu!

https://www.dermoshop.com/fi/products/3776-matta-meikinpohjustusvoide 

https://www.dermoshop.com/fi/products/3750-duo-peitevoide 

http://www.colose.fi/sivu/tuotetiedot/tuote_id/65&kategoria_id=8