Itse kokosin listan, jonka pohjalta etsin tuotteita alennusmyynneistä. Tällä siis koetan välttää aivan totaalisen turhia ostoksia. Usein nimittäin käy niin, että sitä ostaa jotakin hyvin samankaltaista, mitä kaapista jo löytyykin. 

Oma listani näyttää tältä:
-mustat farkut (vanhat lensi roskiin, täysin käytetty puhki)
-musta vyö (vanha meni katki)
-urheilurintsikat
-neulejakku tms
-farkkumini (vanhasta laaksahti vetoketju ja sauma alkoi rispaantua pahasti)
-alushousuja
-sukkia

Sitten sellainen ehkä on musta takki, joka sopisi syksyyn/alkutalveen. Mutta vain jos löytyy todella kiva ja huokeasti. Koska ilmankin pärjään.

Olen siis löytänyt farkkuminin, vyön, urheilurintsikat ja neulejakun. Sukkalaatikoista tuppaa aina oma kokoni olevan loppu ja sopivan kokoisia ja näköisiä ynnä mallisia alushousujakin tuntuu olevan heikosti tarjolla. Mustien farkkujen metsästys taitaa sekin olla melkoista utopiaa, ainakaan alesta. Farkkujen löytäminen kun jo ihan yleisestikin on tuskaista.

Neulejakun kanssa kävi mäihä, sillä Lindexin alessa oli juuri sen tyylinen jota ajattelinkin. Eli hyvin vastaava kuin pinkkijakku jonka jo hyvän aikaa sitten samasta liikkeestä Kate Hudson-mallistosta blokkasin. 

Urheilurintsikat ovat samanlaiset, jotka mulla on ollut aiemminkin. Joten tiedän niiden olevan hyvät. Vaikkei mitkään urheilukaupan liivit olekaan. Nyt on taas siis vaihtoliivitkin, eikä tarvitse yksien varassa olla. Toiset ovat Niken liivit ja mielestäni nämä Lindexin eivät mitenkään kalpene niiden rinnalla.
http://www.lindex.com/fi/alusvaatteet/rintaliivit/shop-by-style/urheilurintaliivit/7073799/Urheilurintaliivit/?styleId=52991128

Niken tarjontaan voi tutustua alla olevasta linkistä.
http://store.nike.com/us/en_us/pw/womens-sports-bras-clothing/7ptZbgdZbhmZcj1


IMG_5770-normal.jpg

IMG_5881-normal.jpg

IMG_5882-normal.jpg

IMG_5879-normal.jpg

IMG_5877-normal.jpg