Kengät, mikä ihana tekosyy. Olen aina rakastanut kenkiä, korkokenkiä. Vasta raskausaikana ostin ensimmäiset ns käyttökengät, joissa ei ollut korkoa. Toki töihin ja lenkille oli omat poponsa, mutta muutoin korot kopisi. Pitää joskus kirjoitella paremmin oman kenkäkavalkadin muodostumisesta, mutta nyt paneudun Irregular Choicen tuotantoon.

http://www.irregularchoice.com/

irregular2-normal.jpg

Onko mitään niin hullua, hauskaa, karkkimaista, söpöä, överiä ja MUKAVAA kenkää kuin Irregularin? Ei ole tullut vastaan. Itse omistan tällä haavaa vain yhdet Irregularin pitkävartiset saapikkaat, mutta ah, niin ihanat. Itse ostin ne netistä naiselta, joka oli tilannut vahingossa liian pienet. Irregularin kengät ei ole halvimmasta päästä, varsinkin kun heitetään postikulut vielä päälle ja tuo tulli tahtoo joskus myös muistaa laskulla...

irregular-normal.jpg

Niin tai näin, kengät ovat laadukkaita ja kuin koruja. Vaikka malli olisi ns yksinkertaisempaa, niissä on AINA jokin hauska juju. Esimerkiksi pohjassa oleva kuva on aina kiva ylläri. Tosin se tekee sen, että ihan heti en ole laitattamassa kumipohjia tms Irregularin popoihin, vaikka moniin muihin laitatankin.

irregular3-normal.jpg

Myös laatikko, jossa kengät tulevat, on hieno. Meikäläiseen vetoaa aina kaikki Liisa Ihmemaassa-tyyppinen, joten omien saapikkaiden laatikko jännästi miellyttää.

IMG_3894-normal.jpg

 

Ja popojen pohjassa on tietysti teemaan sopiva kuvio. Yllättävän vähän on ottanut pohjan kuva osumaa. Ja hyvä niin. Huomaa myös söpö sydänpaperi, johon popot on kääritty.

IMG_3896-normal.jpg

IMG_3895-normal.jpg

Merkiltä löytyy myös aivan tolkuttoman ihania laukkuja, vaatteita, koruja, kännykkäkuoria... Joten kannattaa tutustua! Haaveissa olisi ostaa jotkin avokkaat joskus tulevassa ja pieni laukku. Mutta näitä haaveitahan on. Ja kun pitäisi aina miettiä sitäkin, tuleeko sitten varmasti käytettyä. Säälihän tallaisia tuotteita on vain kaapin koristukseksi ostaa.