Violetti kuontaloni alkoi olla melkoisen surullisen värinen. Paikka, josta normaalisti ostan shokkivärini, on ollut jo pitkään melko tyhjä sävyistä, joita käytän.
Mietinkin, josko kokeilisin nyt sitä Liven uutta shokkiväriä ja kipitin Citymarkettiin. Mutta sinne olikin ilmestynyt Splat:n shokkivärit. Paketin hinta oli noin 12€ ja se sisältää paitsi shokkivärin, myös vaalennusaineen ja käsineet.
Sävy Lusty Lavender vaikutti lupaavalta joten nappasin sen mukaani.

http://www.splathaircolor.com/

Blondausaine oli tavanmukainen jauhe+neste-sekoitus. Hassua oli, että jauhe ei haissut kuten tavallisten blondausaineiden jauhe. Ei. Se tuoksui tasan tarkkaan apteekkarin salmiakilta. 
Aine ei ehtinyt vaikuttaa päässäni kuin ehkä 20min kun päänahkaa alkoi kutittaa aivan vietävästi. Päätin pestä tökötin samantien pois. Melko hienosti se oli siinäkin ajassa jo vaalentanut omaa kuontaloani.
Shokkiväriputelille piti vain vaihtaa nokkakärki ja eikun levittämään sävyä tukkaan.

http://splathiusvarit.omaverkkokauppa.fi/Shokki-hiusvaerit

Annoin violetin muhia päässäni noin 40min. Sen jälkeen pesu. Ja voi luoja kun sitä väriä sitten irtosi. Tuntui, että päähän ei jää mitään!
Mutta jäi sitä. Tukka on komean violetti. Joskin täysin tasainen väristä ei tullut. Lieneekö syynä itse shokkiväri vai se, että blondaus ei ollut päässäni kuin sen noin 20min. En tiedä.
Sävy on kuitenkin huippu, ei tarvinnut sekoitella omaa sävyä.
lavender-normal.jpg

Se, mikä rassaa on päänahka. Aine kuivatti/ärsytti päänahkaani normaalia enemmän. En siis tiedä, haluanko kokeilla Spalt-värejä enää uudelleen, vaikka väri onkin huikea. XZ:n öljyhoito taitaa olla tänään vuorossa, josko päänahka siitä hieman rauhottuisi.