Versace on yksi niistä muotitaloista, jonka tyyli iskee tajuntaani lähes aina. Pariisin muotiviikkojen tarjonta oli siis pakko vilkuilla läpi. Voguen sivuilla oli kuva poikineen, enkä pettynyt.
Syksyn värimaailma miellyttää silmää ja metalliset sekä nahkaiset yksityiskohdat luovat dramatiikkaa juuri sopivalla tavalla.
Pitkät helmat ja mielenkiintoiset leikkaukset tekivät sen, että jokaisen asun katsoi läpi oikeasti keskittyen.
Vaikka itse näemmä nappasin melko tummanpuhuvia pukuja näytille, oli mallistossa myös valkoista. Tyylillisesti kuitenkin samoilla linjoilla. Lisäksi sähkönsininen oli melko suuressa osassa mustan ja violetin vierellä.

Muiden mallistoja en olekaan juuri sen paremmin katsellut. Valentinolla oli kyllä suuria metallisia kuvioita, jotka osui silmiini, mutta ei puhutellut sen ihmeellisemmin. Jean Paul Gaultierin näytöksessähän mallina heilui kaikkien tietämä "parrakas nainen", ja asut vaikuttivat mielenkiintoisilta. Siihen pitänee siis perehtyä paremmalla ajalla. 

Nyt jo alkaa syksyn muotikujeet hiipiä eri muotiketjujen myymälöihin. Itse en lainkaan pistä pahakseni violetin eri sävyjä, tekoturkista ja hameita...

versace1-normal.jpg

versace2-normal.jpg

versace3-normal.jpg

versace4-normal.jpg