Poikkesin siis tänään kulkeissani Ideaparkissa, tarkoituksena ostaa uusi ripsari ja korvikset. Ripsarin blokkasin tuttuun tapaan Stocmann Beautyn myymälästä, mutta korvikset... sitä tuppaa ilmeisesti aina haluamaan sellaista, jota ei sillä hetkellä ole olemassakaan!

https://stockmann.com/docs/pub/10202/fi/fixed/Tavaratalot/Beauty.html

Luottoripsari.

DSCN0660-normal.jpg

Kävin ostamassa myös shokkivärin hiuksia varten, jolla tehostaa oranssia sävyä jatkossa. Directions on tuttu merkki entuudestaan, mutta sävy ei. Kuvassa näyttää punaisemmalta mitä onkaan. Nimeltään Mandarin ja siltä myös näyttää.

DSCN0657-normal.jpg

Korvikset tosiaan... etsin isoja tähtikorviksia ja sellaisia ei ole missään. H&M, Glitter, Accessorize.. ei missään. Taitaa mennä taas siihen, että tarttee tehdä itse.  Mutta jos jotakin, vaikka kivoja koruja löysin, EN ostanut. Koska haussa on ne tähdet, en ala muuta ostamaan. Hyvä minä!

Accessorizen myymälässä oli kuitenkin todella hauska pöllö-laukku. Sain myyjättäreltä luvan ottaa kuvan. Kuten sanottua: överit ja hauskat asusteet ovat aina piste i:n päälle.

DSCN0653-normal.jpg

Isälle kävin jo aiemmin ostamassa Seppälästä synttärilahjaksi neuleen, mutta netistä en löytänyt kuvaa kyseisestä puserosta. Tänään poikkesin hakemassa pojalle puseron ja silmiini osui aivan mieletön takki. Kuva ei todellakaan anna oikeutta tälle!

takki-normal.jpg

 

Aikaa tai halua sovitteluun ei kuitenkaan tänään ollut, ne farkutkin pitäisi jostain löytää. Joten joskus sitten paremmalla ajalla. Mieluusti joku viikonpäivä aamupäivästä, ettei tarvitse jonotella sovituskoppeihin :D

Vanhempien luona saikin mahan täyteen herkkuja ja lisäksi mukaan tuli pieni lahjus, jonka porukat olivat jo ostaneet. Allekirjoittanut nimittäin vanhenee pian itsekin. Jonkinlaista väriteemaa havaittavissa...

DSCN0661-normal.jpg