Huomenta itse kullekin. Heti ensimmäisenä pesin kasvoni ja levitin Colosen yrittinaamion kasvoille, kaulalle ja rintaan. Ensimmäistä kertaa kyseinen tuote testissä. Sain käsiini testeripurkin, joten jos tämä ei tunnu hyvältä, ei paljoa mene hukkaan. Ainakin kasvoilla ollessa ei vaikuta ärsyttävän lainkaan.  Colosen sivujen mukaan yrittinaamio soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja rauhottomalle iholle. Itse olen käyttänyt Colosen savinaamiota ja pitänyt siitä, mutta jos tämä pehmentää ja rauhoittaa, niin voinee käydä niin, että alan käyttää yrttinaamiota myöskin. Atooppinen iho kun on melko nirso tuotteista, joita iholle lätkin.

Colosen tuotteita uskallan kuitenkin testailla melko huolettomasti, sillä Colose tekee yhteistyötä ihotautisairaalan kanssa, jossa vapaaehtoiset testaavat tuotteita. Lisäksi lisäpisteitä tulee eläinkokeettomuudesta

http://www.colose.fi/sivu/etusivu

Samaan syssyyn levitin päänahkaan ja hiuksiin XZ:n tyrniöljyn. Käytän tätä hoitoa noin kerran kahteen kuukauteen ja aina värjäyksen jälkeen. Ero on aina selvä, erityisesti päänahassa. Värjäys rasittaa aina päänahkaa ja öljyhoito selvästi elvyttää sitä. Toki myös hiukset saavat kiiltoa ja latvat saavat selvästi kosteutta. Tyrniöljyä voi myös levittää pesun jälkeen pisaran verran latvoihin antamaan kiiltoa. 

http://www.xz.fi/tuotteet/xz-tyrni-oljyhoito

IMG_3902-normal.jpg