En tiedä teistä, mutta itse diggaan Gerry Weberin vaatteista aika lujaa. Ja nyt kuulin pikkulinnuilta, että aika liki olisi tulevassa tulossa GW:n oma putiikki!
Gerryn vaatteet ovat helppo yhdistää toisiinsa, ne on täynnä asennetta ja persoonaa. Ja mikä parasta, ne ovat myös laadukkaita. Hinnat eivät tietenkään ole niin matalia, kuin esimerkiksi Cubuksella/Lindexillä/Seppälässä/Gina Tricolla, mutta toisaalta, laadusta mieluusti maksaa. Itse en omista, valitettavasti, ainuttakaan Gerryn vaatetta tällä haavaa, mutta kenties sitten tulevassa, kun putiikki on ilmestynyt nurkille...

http://www.gerryweber.com/ 

gerry.jpg

Vaikka musta onkin Gerryn vaatteissa isossa osassa, osataan siellä käyttää VÄREJÄKIN. Tummapunainen ja vaalea vihreä näytti olevan isohkossa osassa nyt syksyllä. Yhdistettynä siihen mustaan, tietenkin.

Nopealla vilkaisulla löysin kivan yhdistelmän. Näitä voisin käyttää ilman mitään ongelmaa:
gerry4.jpg     gerry2.jpg 


gerry3.jpg

Sitten vain sukkahousut ja saapikkaat tai nilkkurit jalkaan. Keinonahka sopii hienosti yhteen jakun ja hameen tereen kanssa. Toisaalta mattapinta toisi esiin puseron pinnan jos jakku on avoinna ja korostaa myös jakun kiiltävämpää pintaa. Ranteeseen vielä  joku komea musta ja kiiltävä koru ja olalle hyvä laukku, niin kokonaisuus olisi todella bueno. Esimerkiksi tallaiset popottimet:

kipkop.jpg      kipkop2.jpg

http://www.kipkop.fi/lindy-matalakorkoiset-saappaat-joustovenykkeella.html 

http://www.kipkop.fi/tracey-mokkanilkkurit-strassikivilla.html