Lauantaina oli ajatuksena mennä Ideaparkiin ja löytää jotkut mammahousut ja kenties farkkuhame. Sekä ehkä jotain muutakin alesta. Toiveet eivät olleet mitenkään erityisen korkealla, kun tiesin, miten huonosti mammavaatetta ylipäänsä on tarjolla. Mutta petyin silti. 


Name it on ottanut valikoimiinsa mammavaatteita. Intoa puhkuen menin paikalle vain todetakseni, että valikoima on suorastaan naurettavan pieni ja tylsä. Ei voi puhua valikoimasta tai osastosta kun kyse oli hyvin lyhyestä pätkästä seinää ja pienestä lattiatelineestä. Yhtäkään hametta ei ollut tarjolla, mekkojakin kahta laatua. Toinen juhlavampi ja toinen harmaa joka oli lähinnä hajuton, väritön ja mauton. Myymälä itsessään toki on pieni, joten ei sinällään ihme, että äitiysvaatteita ei paljoa tarjolla ole. 


H&M:n alessa oli jäljellä kyllä jotakin, mutta koot oli sitten mitä oli. Mammafarkuissa kokoa 34 riitti reilusti, mutta minä en tosiaankaan ole niin snadi. Sitten oli sitä toisen ääripään kokoa joitakin kappaleita. Farkkuminiä oli tasan yksi kappale jäljellä ja sekin tietysti väärää kokoa. Edes normaalihintaisena ei löytynyt vastaavaa. Poika oli mukana ja hän huomasi, miten mua harmitti. "Äiti, nää kauppojen vaatteet on kyllä ihan tyhmiä." Jep. Näin on! 
Alen lisäksi tsekkasin normaalihintaisiakin tuotteita, mutta heikkoa oli.
Koko shoppailureissulta itselleni tarttui tasan yksi kaulakoru Lindexin ale-telineestä. Pojalle sentäs löytyi tennarit, joita kipeästi kaivattiin. Poika kuluttaa kesäisin kenkiä ainakin ne kahdet. Ihan sama, mikä merkki ja miten arvokkaat. Joten mieluusti sitten ostan halpoja, kuin kalliita. Kun puhki menevät joka tapauksessa.
Itse muuten tykkään ihan älyttömän paljon, kun H&M on laajentanut ns pienten poikien malliston kokoon 140 asti! Poika löytää taas mieluisiaan vaatteita. Seuraavan kasvupyrähdyksen jälkeen onkin sitten pakko tyytyä tylsiin isojen poikien vaatteisiin. 

http://www.hm.com/fi/product/85329?article=85329-B 

IMG_8554.jpg

IMG_8552.jpg

IMG_8553.jpg

Kotona päätin selata eBayn, facekirppikset, huutonetin, torin... ja eipä tämäkään juuri tulosta tuottanut. Jos eBayssa löysin jotakin kivaa ja hyvän hintaista, ongelmaksi tuli myyjän saama negatiivinen palautevyöry. En mistä tahansa tilaa kuitenkaan.
Vähän aika sitten kävin katsomassa käytettyjä mammafarkkuja, mutta niiden masuosa oli ihan loppuun venytetty. Tämän vuoksi käytettynä ostaminen ei hotsita ihan kamalasti. Lisäksi tuntuu, että minun kokoani ei ole juuri nyt liikaa edes tarjolla. 
Ylipäänsä mammavaatteiden hinnat on välillä jotain tähtitieteellistä. 50-60 euroa farkuista, joita käytät muutaman hassun kuukauden? Ehkä odotan nyt H&M:nkin alen päättymistä ja uusien tuotteiden esiinmarssia.
Nettishoppailun tuloksena siis ei mitään minulle, mutta maha-alieniä ajatellen yksi haalari ja pojalle toiset tennarit (8€) ja t-paita.

http://www.hm.com/fi/product/58780?article=58780-A

tennari.jpg      

http://www.hm.com/fi/product/10670?article=10670-B
nalle.jpg


Edellisen kerran ostosreissulta tarttui alesta mukaan tavaraa juuri tulokasta ajatellen. Vaikka alunperin ei mitään pitänyt ostella ennen kuin vasta joskus elokuussa. Hupsista. Nämä Lindexin alesta.

http://www.lindex.com/fi

IMG_8422.jpg

IMG_8423.jpg

IMG_8424.jpg