Allekirjoittanut vanheni jälleen, mittarissa siis yksi vuosi enemmän. Tämän kunniaksi rakas mieheni oli varannut minulle Olaplex-hoidon Glo hairista Tampereelta (sen lisäksi käytiin syömässä ja leffassa. Deadpool - must see!). Imetyksen kuivattamat hiukseni ovat aiheuttaneet päänsärkyä ja olin kuullut olaplexistä vähän aikaa sitten. Puhuin ohimennen, että olisi ihan kiva kokeilla, olisiko moisesta oikeasti jotain iloa. Mutta koska ajattelin tallaisen hoidon olevan sikahintaista, en ollut sen paremmin ottanut selvää, missä ja kuka tekee.

http://www.olaplex.com/ 

Imetyksen aikana hiukseni ovat räjähdysmäisesti kuivuneet ja alkaneet tippua, ihan kuin esikoisenkin aikana tapahtui. Tippumiselle mikään hoito ei voi mitään, mutta kuivumiselle voi. Ainakin jonkin verran. 
Parasta kampaamokäynneissä on aina se päänahan hieronta ja nyt siitä sai nauttia pariinkin kertaan. Itse aine sai vaikuttaa jopa puolisen tuntia ja sinä aikana sain nauttia itse kupin teetä (oli muuten hyvää!). Harmillisesti minulla ei ole kuvia ennen ja jälkeen, mutta ero on huikea. Hiusvärihän ei ole nyt pysynyt (kiitos taas hormonit), mutta jo se, että hiuksiin on tullut takaisin kiiltoa ja latvat eivät söhötä joka suuntaan tekee ison eron. Kampa menee hiuksista läpi, eikä takkuja muodostu laisinkaan niin herkästi. 
Lisäksi tämä ilo maksoi Glo:ssa 50€. Minä kun kuvittelin, että mennään jossain satasen yläpuolella.

http://glohair.fi/liikkeet/tampere/ 

Lisäksi opin, että Olaplex-hoidon voi ottaa samalla kun värjäyttää hiuksensa. Aivan huippua. 
Pitää joskus, kun taas tili antaa myöden ja hormonit väistäneet sen verran että väri taas hiuksissa pysyy, mennä kampaamoon ja pistää väriä JA hoitoa tukkaan.

Nyt jään jännäämään, miten pitkäaikainen vaikutus hoidolla on. Kovasti ainakin kampaaja itse kehui.

olaplex-stylist-product-slide.jpg