Kesää ilmeisesti saa odotella koko kesän. Katselin tuossa vaatehuoneeseen ja totesin, että eipä ole juuri niitä kesäisimpiä vaatteita tullut käytettyä. Omistan neljä erilaista maksimekkoa, yhtä olen käyttänyt kaksi kertaa. Monena aamuna olen katsellut ulos, että josko tänään laittaisin jonkin mekoista, mutta kummasti sitä on kiskonut ylleen farkkua ja useana päivänä ihan pitkähihaista puseroa. Myös sandaalit ja muut kevyet kesäkengät ovat saaneet jäädä kenkätelineeseen. Bikerit ovat olleet sen sijaan kovassa käytössä, ja perus tennarit. 

Mutta ajatellaan positiivisesti. Öttiäisiä ei ole aivan liikaa ollut kiusana. Metsässä käydessä toki mokomiin törmää, mutta ei ole juuri kärpäset surisseet ja hyttyset inisseet yöllä häiriten unta. Ja koska hellettä ei ole näkynyt, ei ole migreenikään niin herkällä, vaikka valoa kyllä on ollut.  Ja sitten: kun lähtee töistä tai töihin, auto ei ole kuin sauna. Omassa menopelissä on kyllä ilmastointi, mutta eipä ole sitäkään liikaa tullut päällä pidettyä. 

Ja muistatteko kun viimein ostin bikinit? Joo. Kertaakaan ei ole päässyt mokomia käyttämään! Talviturkki on tiukasti niskassa kiinni edelleen. No, kyllä niille vielä käyttöä on, jollei muuten niin taas jokin kylpyläreissu tulee tehtyä. 

Eri liikkeillä on varmasti tuskaa päästä eroon kesätuotteista. Ale-telineet ovat täynnä kesäisiä tuotteita. Löytyy mekkoa, toppia, capria. On uikkareita. On aurinkolaseja. Ja shortseja. Jestas sentään. En muista koska olisi ale-telineissä ollut moista määrää shortseja! Ja kokojakin olisi jäljellä. Mutta kuten moni muu, itse olen jättänyt ostamatta. Pojallekin olisi ollut tosi kivoja kesävaatteita monessa liikkeessä, mutta jos se lämmin kesä vielä jostakin ilmestyy, pärjäämme sillä vähällä mitä kaapista löytyy (jollei sitten jätkä vedä jotain aivan tolkutonta kasvupyrähdystä).

Kylymä kesä. Mutta sellainenhan se täällä pohjolassa on. Kylymä ja vähäluminen ;) Kiskonpa tuosta neuletta niskaan ja painun kohta asioille. Kesän ostan mukaani marjamyyjältä, mansikoiden muodossa.

DSCN1062-normal.jpg