Jumalaton tauti pukkas päälle. Töissä meni useampi päivä niin, että ääni muistutti lähinnä viskibassoa. Ja perjantaina sitten aamusta ei tullut oikein pihaustakaan plus kuume oli noussut. Ei muuta ko lekuriin. Nielunäytteen tulos tulee vasta maanantaina, mutta muuten sitten töistä tietysti sairaslomaa. Särkylääkettä ja lepoa, erityisesti lepoa äänelle. Mutta kas perhana kun Kawasaki Ricing Bikes Finland kalenterikuvaus oli tälle päivää buukattu. Ja niitä ei voi siirrellä sairauksien takia. Ja koska en vielä pää kainalossa ollut, niin kunnon tankkaus särkylääkettä ja päivä lepoa...niin kyllä sitä parin tunnin kuvaussession just jaksaa. Varsinkin, kun kuvauspaikalle ajomatkaa oli kotoa kaikki 10minuuttia. Ja hommaani kuului stailata myös toinen malli, joten en viitsinyt jättäytyä pois. 

Kummalisen hiljaa kuitenkin olin, ja siitä sain kuulla. Sää suosi kuvauksia todella, aurinko paistoi ja oli lämmin! Nyt toivotaan, että tauti ei tykännyt kyttyrää. Sillä vaatetta ei mitenkään liikaa yllä ollut. Ja vaikka aurinko todella lämmitti maailmaa, ei sitä pitäs kekkuloida pienessäkään taudissa ulkosalla. 

Yleisöä oli normaalia enemmän, kun prätkien omistajat tietysti olivat paikalla. Ja vaikka sauna oli lämmin ja grilli kuumana, niin kummasti kuvaussessio kiinnosti oluttakin enemmän.  Ja kuten kuvasta näkee, ei pelkkää tissi-perse-linjaa otettu kuviin. Vaikka toki, oli sitäkin. Kuinkas muuten.

elska-normal.jpg